Αλήθεια κ. Παρίση όταν πηγαίνετε στο Ληξούρι δεν βλέπετε τα δικά μας συνεργεία να δουλεύουν; Μόνο την ΕΥΔΑΠ βλέπετε;
Μιχαλάτος: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΔΕΥΑΚ»
Πολιτική
08/02/2014 | 23:08

Κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Φεβρουαρίου 2014 ακούσαμε το Δήμαρχο κ. Παρίση να πετάει πολλά «μαργαριτάρια».
Ένα από αυτά ήταν ότι ήρθε η ΕΥΔΑΠ και έδωσε νερό στο Ληξούρι!!!
Αλήθεια κ. Παρίση, μόνο η ΕΥΔΑΠ εργάζεται για να δώσει  νερό στο Ληξούρι; Από ότι γνωρίζουμε τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά της ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς είναι κάθε μέρα και όλη τη μέρα στο Ληξούρι και από τον πρώτο κιόλας σεισμό.
Αδιαφορώντας για την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα της Παλικής και βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και δεν παράτησαν ούτε μια στιγμή την προσπάθεια. Μοναδικός τους σκοπός  ήταν να εξασφαλίσουν ότι η Παλική θα έχει πόσιμο νερό όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Δεν φοβήθηκαν τις αντίξοες συνθήκες, δεν περίμεναν πότε θα λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός, ρίχτηκαν αμέσως στη δουλειά. Η αντίδραση τους ήταν άμεση και αποτελεσματική.
Όσον αφορά την παρουσία της ΕΥΔΑΠ στην Κεφαλονιά, αυτή  εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Από τη μια να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υδροδότησης της Παλικής και από την άλλη να καταγράψει την υπάρχουσα κατάσταση  στο νησί και να εντοπίσει δυνατότητες περαιτέρω εμπορικής εκμετάλλευσης μέσω της ιδιωτικοποίησης του νερού.
Αλήθεια κ. Παρίση όταν πηγαίνετε στο Ληξούρι δεν βλέπετε τα δικά μας συνεργεία να δουλεύουν; Μόνο την ΕΥΔΑΠ βλέπετε;
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, αναγνωρίζοντας την ενεργό συμμετοχή και προσφορά των παιδιών της ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς, νιώθει την ανάγκη να τους πει ένα μεγάλο μπράβο.
Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε για μας.
Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

mixalatos_spathis

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer