Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια της έκθεσης παλαιότερων σχολικών βιβλίων και υλικών, που παρουσίασε η Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…
Κοινωνία
27/10/2014 | 19:56

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια της έκθεσης παλαιότερων σχολικών βιβλίων και υλικών, που παρουσίασε η Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία οι βασικοί πρωτεργάτες της αυτού του εγχειρήματος ήταν ο Ηλίας Τουμασάτος και ο Διονύσης Γαρμπής.
Το φόντο της φωτογραφίας μαρτυρά τις διαφορετικές τους αφετηρίες: Μια πατρίδα με προοπτική που θα εμπνεύσει κανόνες δικαίου και θεατρικά δρώμενα, η αφετηρία του Ηλία, συκωτοπνεύμονα του Διονύση.

Η εκδήλωση της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ερευνών, το περασμένο Σάββατο, είχε επιτυχία. Στη φωτογραφία ο Διονύσης Γαρμπής με αγαπητούς φίλους (Λουκία και Βασίλης Ρουχωτάς) και με μέλη της οικογένειάς του. Άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση υπάρχουν στον τοπικό μας Τύπο.

Η εκδήλωση της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ερευνών, το περασμένο Σάββατο, είχε επιτυχία. Στη φωτογραφία ο Διονύσης Γαρμπής με αγαπητούς φίλους (Λουκία και Βασίλης Ρουχωτάς) και με μέλη της οικογένειάς του.

Από το facebook του Διονύση Γαρμπή.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer