Πρόκειται ίσως για την πιο παράτολμη και περίεργη ιδέα στα κινηματογραφικά χρονικά
Μια ταινία που δεν θα δει κανένας!
Κινηματογράφος
20/11/2015 | 13:26

Πρόκειται ίσως για την πιο παράτολμη και περίεργη ιδέα στα κινηματογραφικά χρονικά του Χόλιγουντ την οποία σκέφτηκαν και εκτέλεσαν ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ.
Η νέα τους ταινία η οποία ονομάζεται 100 Years είναι ένα sci fi φιλμ το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε… 100 χρόνια. Έως τις 18 Νοεμβρίου 2115 το έργο θα παραμείνει κλειδωμένο σε ασφαλές σημείο στη Γαλλία και το μόνο υλικό που θα κυκλοφορήσει μέχρι τότε τα τρία τρέιλερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ωστόσο και αυτά, δεν αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες για το φιλμ μια και όπως αναφέρεται “μπορεί να δείχνουν πώς θα είναι η ταινία”.

Το κόνσεπτ όμως είναι ακόμη πιο μυστηριώδες…Oι επόμενες γενιές που θα ζουν όταν η ταινία κάνει πρεμιέρα, ίσως να μην καταφέρουν να δουν την ταινία, η οποία είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε μόλις 1000 σπέσιαλ καλεσμένους της πρεμιέρας.

Η επιλογή των καλεσμένων θα γίνει αυτή την εβδομάδα και οι προσκλήσεις που θα σταλούν θα είναι μεταλλικές. Και επειδή όπως είναι λογικό κανείς από αυτούς δεν θα ζει τότε, η πρόσκληση θα κληρονομηθεί από τους απογόνους τους.

Αυτοί λοιπόν οι 1000 μελλοντικοί καλεσμένοι της πρεμιέρας δεν θα χρειαστεί να παρευρεθούν σε κάποια αίθουσα για την πρεμιέρα, μια και στις 18 Νοεμβρίου 2115 θα λάβουν στο σπίτι τους ένα δέμα που θα περιλαμβάνει τη χρονοκάψουλα με τη ταινία και έναν προβολέα για να τη δουν.

Πίσω από όλο αυτό το μυστήριο, δεν κρύβεται κάποια εταιρεία παραγωγής και ούτε όλο αυτό γίνεται από κάποιο ματαιόδοξο σχέδιο του Μάλκοβιτς για να εξασφαλίσει τη διασημότητα στο μέλλον. Χορηγός όλου του εγχειρήματος είναι το πολυτελές κονιάκ Louis XIII το οποίο θέλει με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τις σπάνιες φιάλες παλαίωσης 100 ετών που κυκλοφορούν μια φορά κάθε αιώνα. Η εταιρεία προσέγγισε τους δύο καλλιτέχνες και τους ζήτησε να εμπνευστούν ένα φουτουριστικό κόνσεπτ για κονιάκ.

Ο Μάλκοβιτς αναφέρει πως για την ταινία μελέτησε πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας, αλλά και παλιότερα έργα που προσπαθούσαν να κάνουν προβλέψεις για το μέλλον. Ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν η ταινία θα είναι προσβάσιμη και σε άλλους, μετά την πρεμιέρα στην ελίτ των 1000.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer