Ξεκίνησε το 2ο φεστιβάλ μουσικής, που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Όμιλο Κιονιού.
Μια ξεχωριστή βραδιά στο Κιόνι της Ιθάκης
Πολιτισμός
10/08/2014 | 11:31

Χθες, Σάββατο βράδυ, στο γήπεδο μπάσκετ του παλιού δημοτικού σχολείου στο Κιόνι, ξεκίνησε το 2ο φεστιβάλ μουσικής, που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Όμιλο Κιονιού, σε συνεργασία με τον Θωμά Βλησμά.
Πρώτο εμφανίσθηκε το κουαρτέτο τζάζ του Τάσου Τσαλπατούρη, με εξαιρετικούς μουσικούς, ανάμεσά τους δε ήταν ο φίλος, συμπατριώτης μας και ο πιο cool drummer της Ελλάδας Σπύρος Καραμήτσας. Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκαν οι Gadjo Dilho με εξαιρετικούς gypsy swing ρυθμούς και πειραγμένα τραγούδια του Τσιτσάνη, του Χιώτη και άλλων.
Ήταν μια εξαιρετική βραδιά, ό,τι καλύτερο έχει γίνει φέτος το καλοκαίρι, με πολύ κόσμο που το καταχάρηκε και τον καλύτερο παρουσιαστή χορηγών τον Κενιώτη Stelios Parish Hilton.
Απόψε είναι η δεύτερη βραδιά με τους The Callas και τους The B Sides. Ώρα έναρξης 10.00 μ.μ. και φυσικά είσοδο δωρεάν. Σπεύσατε το λοιπόνου, γιατί έχει και πανσέληνο!!!!

Φωτογραφίες – Κείμενο: Αλέξανδρος Ταφλαμπάς

festival_kioniou1 festival_kioniou2 festival_kioniou3 festival_kioniou4 festival_kioniou6 festival_kioniou7 festival_kioniou8 festival_kioniou9

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer