Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά, στο συνδυασμό του Γάννη Μώραλη η Μαριολένη Νεοφύτου-Ζαφειράτου
Μια Κεφαλλονίτισσα με τον Μώραλη
Πολιτική
12/05/2014 | 09:40

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά, στο συνδιασμό του Γάννη Μώραλη. Κατοικώ στο Δήμο του Πειραιά από το 1983, υπηρέτησα ως δασκάλα στα Σχολεία της πόλης και είμαι ενεργό μέλος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων του Πειραιά. Διετέλεσα Γ.Γραμματέας, Πρόεδρος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.
Ο Πειραιάς μια προνομιούχα πόλη που την αγκαλιάζει η θάλασσα, με το πρώτο λιμάνι της χώρας δεν ευτύχησε έως τώρα να γνωρίσει την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη που της ταιριάζει.
Απαξιωμένος από τους κομματικούς άρχοντες που τον διοίκησαν έως τώρα έχει καταδικαστεί στη μιζέρια και τον μαρασμό, μια πόλη χωρίς αισθητική, υποβαθμισμένη.
Οι πολίτες του Πειραιά από όλους τους κοινωνικούς χώρους ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, ν’ ανοίξουμε πανιά ελπίδας για το μέλλον των παιδιών του Πειραιά.
Ως πολίτης του Πειραιά και ως μέλος της παροικίας των Κεφαλλονιτών και Ιθακησίων βλέπω το μέλλον του στη θάλασσα και είμαι παρούσα στην αρχή αυτού του όμορφου ταξιδιού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer