Η Ιόνιος Βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και οι εκδόσεις Studio Amid παρουσιάζουν το ηχητικό βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Καπράνου "Ο Νιοράντες - 4 κορφιάτικες κωμικοτραγικές ιστορίες"
Μια βόλτα στο Ιόνιο με τον… “Νιοράντε”
Πολιτισμός
12/01/2017 | 17:58

Η Ιόνιος Βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και οι εκδόσεις Studio Amid παρουσιάζουν το ηχητικό βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Καπράνου  “Ο Νιοράντες – 4 κορφιάτικες κωμικοτραγικές ιστορίες” στην αίθουσα Έλευσις & Υδράνη – Ευμολπιδών 9Α στο Γκάζι, στις 25 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00.

Την παρουσίαση θα χαιρετήσει ο συγγραφέας Γιώργος Δρυωνιάτης – Κασιμάτης, μέλος της επιτροπής εποπτείας της ΙΟΝΙΟΥ Βιβλιοθήκης, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν: η Κατερίνα Λέκκα, συγγραφέας και έφορος της ΙΟΝΙΟΥ Βιβλιοθήκης, οι ηθοποιοί Νέλλη Γκίνη και Λεωνίδας Χρυσομάλλης καθώς και ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Καπράνος με οπτικοακουστικά αποσπάσματα από το ηχητικό βιβλίο.

Η Ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων της Ε.Ε.Ε. θα πλαισιώσει την εκδήλωση για να μας ταξιδέψει με το μουσικό ηχόχρωμά της στο Ιόνιο και η παρουσίαση θα κλείσει με κέρασμα προς τους παρευρισκόμενους από κερκυραϊκές γαστρονομικές γεύσεις.

Είσοδος ελεύθερη.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer