Μια ασφαλής,μικρή στέγη στήθηκε χθες το απόγευμα στο οικόπεδο της βίλας Αντύπα στο Ληξούρι.
Μια ασφαλής,μικρή στέγη, που θα γεμίσει από χαμόγελα στο Ληξούρι
Κοινωνία
03/09/2014 | 13:41

Μια ασφαλής,μικρή στέγη, που θα γεμίσει από χαμόγελα,ζεστασιά-αγκαλιές και δημιουργική απασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία Παλικής, στήθηκε χθες το απόγευμα στο οικόπεδο της βίλας Αντύπα στο Ληξούρι.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού στο Ληξούρι,παρουσία του Υπουργού Υποδομών κυρίου ΧρυσοχοΪδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑΜΕΑ ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’ ζήτησε οικίσκο, όπου θα στεγαστεί το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης, και η ανταπόκριση βέβαια ήταν άμεση. Ακολούθησε μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασιών και ορίστηκε με πρωτόκολλο παραλαβής-παράδοσης από τον Δήμο Κεφαλονιάς ο Αντιδήμαρχος κ.Μοσχονάς για την παραλαβή του οικίσκου με χρήση από την Ένωση ‘ΥΠΕΡΙΩΝ’.
Αυτό αποτελεί την αφετηρία για μελλοντική λειτουργία Κέντρου Ημέρας και Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης των ΑμεΑ στα ήδη υπάρχοντα κτίσματα του παραχωρηθέντος από τον Δήμο οικοπέδου.
Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος για να φτάσουμε στο τέρμα.’Ομως,με τη βοήθεια όλων:Της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων,του Δήμου Κεφαλονιάς,των αρμόδιων Υπουργών,καθώς και με τους ευαίσθητους συμπολίτες δίπλα μας,που μας στηρίζουν, εμείς θα προχωρήσουμε για να δώσουμε ελπίδα σε πονεμένους γονείς, ύπαρξη και δημιουργικότητα σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ συνανθρώπους μας,ισότιμους και ισάξιους μ’ εμάς,και για να αποδείξουμε ότι το Ληξούρι αποτελεί τόπο πολιτισμού και σεβαμού των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σε μικρό χρονικό διάστημα,όταν θα έχουμε στήσει ένα πολύ φιλικό και δημιουργικό Εργαστήρι,θα σας καλέσουμε όλους να μας γνωρίσετε από κοντά, στο δικό μας χώρο,και να μας ευχηθείτε δημιουργικότητα και επιτυχία!

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου Άννα Παρίση

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer