Χθες ο σταθμός εκπομπής σήματος της Εταιρείας σας, στον ΑΙΝΟ, της Κεφαλονιάς, σταμάτησε να εκπέμπει, για πάρα πολλές ώρες
Μια απλή ερώτηση στους υπεύθυνους της DIGEA
Κοινωνία
04/02/2015 | 12:09

Χθες ( 3.2.15 ) ο σταθμός εκπομπής σήματος της Εταιρείας σας, στον ΑΙΝΟ , της Κεφαλονιάς, σταμάτησε να εκπέμπει, για πάρα πολλές ώρες , ‘ λόγω διακοπής ρεύματος ‘.

Ερωτώ λοιπόν τους υπεύθυνους της  DIGEA,

– Υπάρχει Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος (Γεννήτρια) στις εγκαταστάσεις σας στον Αίνο, για εφεδρική τροφοδότηση, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ;

–  Συντηρείται κανονικά; έχει πετρέλαιο; και τέλος πάντων γιατί δεν πήρε μπροστά, με την διακοπή της ΔΕΗ , με αποτέλεσμα να μείνουν τόσες ώρες χωρίς τηλεόραση τόσες χιλιάδες κάτοικοι; Ευτυχώς που η ΝΕΡΙΤ εκπέμπει και αναλογικά, και είχαμε κάτι να δούμε, όσοι δεν διαθέτουν συνδρομητικά.

Η μονοπωλιακή πλατφόρμα εκπομπής ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, και η κατάργηση των αναλογικών καναλιών, απαιτεί καλύτερη αντιμετώπιση και πρόβλεψη τέτοιων καταστάσεων. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί, γιατί είναι σίγουρο ότι στον Αίνο, θα υπάρχουν βλάβες,  ο ΔΕΔΔΗΕ, δεν θα μπορεί να τις αντιμετωπίσει, τόσο γρήγορα , λόγω των απαγορευτικών συνθηκών που επικρατούν στην κορυφή, και η αξιόπιστη εφεδρική ηλεκτροδότηση είναι εντελώς απαραίτητη.

ΡΩΣΣΕΤΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer