Το Δημοτικό Θέατρο γέμισε σχεδόν ασφυκτικά για να απολαύσει αυτή την υπέροχη συναυλία, που μας έφερε χρόνια πίσω, σε καιρούς ήρεμους, ωραίους και Κεφαλλονίτικους
Μια άλλη εποχή, μια άλλη συναυλία, ανήμερα του Πάσχα
Πολιτισμός
17/04/2017 | 10:00

Ήταν μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει ποτέ στην Κεφαλονιά και μάλιστα κάτω από… αντίξοες συνθήκες, αφού είναι ημέρα της Λαμπρής. Οι Αδελφοί Καραβιώτη έκαναν πολλούς από το κοινό ακόμη και να δακρύσουν, ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης.
Το Δημοτικό Θέατρο γέμισε σχεδόν ασφυκτικά για να απολαύσει αυτή την υπέροχη συναυλία, που μας έφερε χρόνια πίσω, σε καιρούς ήρεμους, ωραίους και Κεφαλλονίτικους.

Τα… Καραβιωτάκια έκαναν την έκπληξη και τη συναυλία τους άνοιξε ένας μέρος της Χορωδίας του Αργοστολίου, όπου έψαλλε το «Χριστός Ανέστη» με το ιδίωμα του νησιού μας, αλλά μας είπε και κάποιες καντάδες αναγκάζοντας το κοινό να τους χειροκροτεί για αρκετή ώρα.

Λίγο αργότερα τα Καραβιωτάκια κυριολεκτικά μας ταξίδεψαν. Ήταν τέτοια τα τραγούδια και τέτοια η αρμονία στην αίθουσα που νόμιζες πως βρίσκεσαι σε άλλη εποχή και όχι στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης.

Τους δύο σπουδαίους συμπατριώτες μας καλλιτέχνες πλαισίωσαν ο… δικός μας Γρηγόρης Βλαχούλης στο ακορντεόν, ο Γιώργος Τσοκάνης στο πιάνο, ο Γιώργος Πολίτης στην ηλεκτρική κιθάρα και εκπληκτική Αντριάννα Κόλλια στο τραγούδι. Η συναυλία ήταν μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της ΚΕΔΗΚΕ και του προέδρου της, Άγγελου Κωνσταντάκη, ο οποίος πήρε και αυτός το μερίδιό του στο χειροκρότημα.

Το «παρών» στο Θέατρο έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος, για τον οποίο ο Σπύρος Καραβιώτης είπε τα καλύτερα λόγια. Ο Δήμαρχος, που έκανε τον χαιρετισμό του στην αρχή, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος και αρκετοί ιερείς της Μητροπόλεώς μας.

Εκεί ήταν ακόμη και ο μαέστρος της Λυρικής Σκηνής Αθηνών, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΚΕΔΗΚΕ και στους Αδελφούς Καραβιώτη, που «ανάγκασαν» τους Κεφαλλονίτες να γεμίσουν το Θέατρο ανήμερα του Πάσχα.

Πηγή: efimeridakefaloina.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer