Υπολογίζεται ότι μπορούν να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10 τόνοι χαρτιού
Μην πετάτε τα… ψηφοδέλτια
Πολιτική
01/02/2015 | 17:07

Τα κόμματα αλλά και οι εκλογείς που διαθέτουν αχρησιμοποίητο και πλέον άχρηστο έντυπο προεκλογικό υλικό και επιθυμούν να το διαθέσουν καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213-32.100.531-4 ή στο email ant.bta@patt.gov.gr.

Το υλικό αυτό θα οδηγηθεί στην ανακύκλωση μέσω του Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και τα έσοδα που θα προέλθουν θα διατεθούν για τη στήριξη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Στέγη Ανηλίκων. Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου εξυπηρετούνται 8.000 άτομα, παρέχονται τρόφιμα και ρούχα, ενώ στο «Στέγη» φιλοξενούνται 25 παιδιά, οι γονείς των οποίων βρίσκονται στη φυλακή.

Στην ανακύκλωση, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, μπορούν να διατεθούν ψηφοδέλτια κομμάτων που συμμετείχαν στις εκλογές, φάκελοι αλλά και βιβλία δικαστικών αντιπροσώπων που δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, οδηγίες και εγκύκλιοι που χρειάστηκε να τυπωθούν από τις υπηρεσίες κατά τη διαδικασία των εκλογών. Υπολογίζεται ότι μπορούν να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10 τόνοι χαρτιού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer