Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου 2012, από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα
Μηνιαία δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας
Κοινωνία
08/01/2013 | 13:20

Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου 2012, από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας  καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα:

 

Συνελήφθησαν συνολικά τριάντα (30) άτομα και σχηματίσθηκαν σε βάρος τους δικογραφίες για αδικήματα που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.

 

Συνολικά το έτος 2012 συνελήφθησαν (479) άτομα.

 

Από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν οι πλέον σημαντικές αφορούσαν :

 

  • κατοχή ναρκωτικών ουσιών
  • διαρρήξεις-κλοπές
  • κατοχή πλαστών ψηφιακών δίσκων

 

Κατασχέθηκαν ενδεικτικά ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης,  (231) κλεψίτυποι δίσκοι αναπαραγωγής ήχου και (151) κλεψίτυποι δίσκοι αναπαραγωγής ήχου και εικόνας.

 

 

Επιπλέον κατά την συγκρότηση συνεργείων αντιμετώπισης παραβατικότητας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων βεβαιώθηκαν:

 

  • 103 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 7 επικίνδυνες
  • 2 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

 

Ενδεικτικά από τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, αφορούσαν:

 

 

  • Ø  Την σύλληψη την Τρίτη (18.12.2012) το μεσημέρι στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο ημεδαπών Ρομά ηλικίας 14 και 20 ετών για απόπειρα κλοπής μεταλλικών μερών μηχανημάτων εξόρυξης αδρανών υλικών.
  • Την σύλληψη  την Κυριακή (30.12.2012) το απόγευμα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 26χρονου ημεδαπού για κλοπή ενός συνταγολογίου ναρκωτικών φαρμάκων και διαφόρων σφραγίδων από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

 

  • Την σύλληψη την Δευτέρα (03.12.2012) το βράδυ και την Τρίτη (04.12.2012) το πρωί στην Κεφαλονιά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο υπηκόων  Πακιστάν ηλικίας 24 και 29 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και πλαστών ψηφιακών δίσκων καθώς και της παράνομης παραμονής στην χώρα. Κατασχέθηκαν συνολικά 14 γραμμάρια κάνναβης και 131 πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι.

 

  • Την σύλληψη την Δευτέρα (17.12.2012) το πρωί στα Ραζάτα Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, δύο 29χρονων και ενός 20χρονου, υπηκόου Πακιστάν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής κάνναβης, της πλαστογραφίας και της παράνομης παραμονής στη χώρα.

police2

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer