Ο Υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψε την μετονομασία του αεροδρομίου Κεφαλλονιάς σε «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» όπως είχε ζητήσει πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο.
Με υπογραφή Χρυσοχοΐδη μετονομάζεται σε «Άννα Πολλάτου» το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς
Κοινωνία
21/11/2014 | 18:08

Είναι τελικά οριστικό. Ο Υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψε την μετονομασία του αεροδρομίου Κεφαλλονιάς σε «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» όπως είχε ζητήσει πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση.
Έτσι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι κρατάει το λόγο του, ενώ διαθέτει μεγάλη δύναμη στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Πλέον το αεροδρόμιο των Μηνιών θα φέρει το όνομα της αδικοχαμένης συμπατριώτισσάς μας Ολυμπιονίκου μας Άννας Πολλάτου, τιμώντας έτσι την μνήμη της και την προσφορά της στο νησί μας.
Μάλιστα η ανακοίνωση της οριστικής μετονομασίας ουσιαστικά συμπίπτει και με την έναρξη του προγράμματος «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που είναι αφιερωμένο στην μνήμη της, θα λάβει χώρα την Τρίτη στο νησί μας και για τον λόγο αυτό θα έρθει πλήθος πολιτικών και Ολυμπιονικών μας αθλητών.
Αξίζει: Nα σημειώσουμε ότι για μία ακόμη φορά ο Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέδειξε το ενδιαφέρον και την αγάπη του για την Κεφαλονιά προωθώντας αμέσως το σημαντικό αίτημα του Δήμου μας για την μετονομασία του αεροδρομίου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer