Παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος κόσμου παρακολούθησε την όμορφη τελετή στο Αργοστόλι.
Με τσουχτερό κρύο γιόρτασαν τα Θεοφάνεια στην Κεφαλονιά (βίντεο)
Δημοφιλή
06/01/2015 | 13:23

Του Αντώνη Καγγελάρη
Φωτορεπορτάζ – βίντεο: Γιάννα Κουλουμπή
Με τη πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και ευπρέπεια τελέσθηκε κι εφέτος ανήμερα των Θεοφανείων η Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στο Αργοστόλι. Στον Όρθρο, τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό χοροστάτησε και προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχ. Γεράσιμος Φωκάς μαζί με πλήθος ιερέων και ψαλτάδων.

Παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος κόσμου παρακολούθησε την όμορφη τελετή. Αμέσως μετά, έγινε ο αγιασμός των υδάτων με τρεις δεινούς κολυμβητές να βουτούν για τον σταυρό, χωρίς να υπολογίζουν το κρύο και τον άνεμο που επικρατούσε.

Σύσσωμη ήταν και η πολιτική και στρατιωτική εξουσία του τόπου μας, με πρώτους τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Σπύρο Γαλιατσάτο, τον αναπληρωτή Δήμαρχο Διονύση Λυκούδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Παπαναστασάτο, το Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Τζωρτζάτο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη κ.α.
Τιμές απόδωσε η Φιλαρμονική Αργοστολίου. Χρόνια πολλά και του χρόνου. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

theofaneia5 theofaneia6 theofaneia7 theofaneia8 theofaneia9 theofaneia10 theofaneia11 theofaneia12 theofaneia13 theofaneia14 theofaneia15 theofaneia16 theofaneia17 theofaneia18 theofaneia19

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer