Στην τελική ευθεία για την εκλογική "μάχη" της 25ης Ιανουαρίου μπαίνουμε στην Κεφαλονιά αφού σήμερα οι υποψήφιοι κατέθεσαν και τυπικά τα ψηφοδέλτια τους στο Πρωτοδικείο
Με το χαμόγελο στα χείλη Τζόγια και Αφροδίτη
Πολιτική
09/01/2015 | 14:05

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Στην τελική ευθεία για την εκλογική “μάχη” της 25ης Ιανουαρίου μπαίνουμε στην Κεφαλονιά αφού σήμερα οι υποψήφιοι κατέθεσαν και τυπικά τα ψηφοδέλτια τους στο Πρωτοδικείο.

Έστω κι αν οι περισσότεροι προτίμησαν να παραδώσουν τα απαιτούμενα παράβολα και έγγραφα μέσω  δικηγόρων, ο φωτογραφικός φακός του e-kefalonia.net συνάντησε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο την υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Τζόγια Γρουζή, η οποία παρέδωσε τους σχετικούς φακέλους σε δικαστικό επιμελητή.

Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνιση της και η βουλευτής και εκ νέου υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία μάλιστα είχε και ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Κώστα Ζαπάντη πριν εισέλθει στο Πρωτοδικείο.

Και οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν ευδιάθετες και χαμογελαστές, δίχως να κρύβουν την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα, η καθεμία, βέβαια, από τον δικό της πολιτικό χώρο.

prwtodikeio (3)

prwtodikeio (2) prwtodikeio (4) prwtodikeio (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer