Η Εθνική ομάδα έπειτα από την εκπληκτική εμφάνιση και την εμφατική νίκη της με 3-1 επί της Ρουμανίας
Με το ένα… πόδι στη Βραζιλία!
Αθλητισμός
16/11/2013 | 10:43

Με το ένα… πόδι στη Βραζιλία βρίσκεται η Εθνική ομάδα έπειτα από την εκπληκτική εμφάνιση και την εμφατική νίκη της με 3-1 επί της Ρουμανίας. Στο πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ του Μουντιάλ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έβαλε τα θεμέλια για το πολύτιμο εισιτήριο και πλέον απομένει η αναμέτρηση της Τρίτης στο Βουκουρέστι για να το σφραγίσει.

Υπό το βλέμμα του Κάρολου Παπούλια- με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να φέρνει… γούρι στην πρώτη του εμφάνιση έπειτα από χρόνια σε ποδοσφαιρικό αγώνα- η Ελλάδα κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά τη Ρουμανία σε επίσημο παιχνίδι.

Με κορυφαίους τον Κώστα Μήτρογλου και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η Εθνική ομάδα κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να αντιδράσει άμεσα τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ των Ρουμάνων στο μοναδικό λάθος της βραδιάς και να εξασφαλίσει πως θα πάει στο Βουκουρέστι έχοντας το πάνω χέρι στην πρόκριση.

Στο 14′ ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Σαλπιγγίδη. Ομως στο 19′ ισοφάρισε για τους Ρουμάνους ο Στάνκου με κεφαλιά από φάουλ του Τόρζε. Η απάντηση των διεθνών ήταν άμεση, με τον Σαλπιγγίδη στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίζει από ασίστ του Τοροσίδη. Στο 66′ ο Μήτρογλου πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

ellada

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer