Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε ενημέρωση, για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τον τουρισμό καθώς και για τις ευρισκόμενες σε εξέλιξη
Με τους τουριστικούς πράκτορες της Κέρκυρας συναντήθηκε ο Γαλιατσάτος
Τουρισμός
14/02/2015 | 19:01

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Γαλιατσάτου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου τουριστικών πρακτόρων Κέρκυρας.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έκανε ενημέρωση, για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τον τουρισμό καθώς και για τις ευρισκόμενες σε εξέλιξη.

Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τα μέχρι τώρα τεκταινόμενα  στην εταιρεία τουρισμού Ιονίων Νήσων (ΕΤΙΝ Α.Ε).

Τόσο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του AOCTA κ. Δημήτρης Διαβάτης, όσο και τα παρευρισκόμενα μέλη κ.κ. Χαρίτος, Καποδίστριας, Σαμοίλης, Βλασερός και Μούτσος, εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη τους επί των εκτεθέντων.

Οι δύο πλευρές δρομολόγησαν στενότερη και αμεσότερη επαφή, συνέργειες και κατάθεση προτάσεων, ώστε να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Ο σύλλογος των τουριστικών πρακτόρων ζήτησε ως άμεση ενέργεια (πέραν των άλλων), τη διαφήμιση του «Τουριστικού Πάσχα» της Κέρκυρας και ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησε και διαβεβαίωσε για τις άμεσες ενέργειες επί αυτού.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer