Καθορίστηκαν οι προτεραιότητες της Οργάνωσης και το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για το επόμενο διάστημα
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
Πολιτική
29/02/2016 | 21:01

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το πρωί ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης.

Με αφορμή τη συνάντηση, όπου καθορίστηκαν οι προτεραιότητες της Οργάνωσης και το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για το επόμενο διάστημα, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο μια σύγχρονη, πολιτική νεολαία. Με αυτές τις τρεις λέξεις ξεκίνησα και την προσπάθεια να ηγηθώ της ΟΝΝΕΔ. Και είμαι χαρούμενος που η πολιτική μου διακήρυξη βρήκε τέτοια ανταπόκριση και έπεισε ένα τόσο μεγάλο αριθμό συνέδρων να τη στηρίξουν. Πλέον, στην Οργάνωση μας έχει ξημερώσει μια καινούρια ημέρα. Σήμερα συνάντησα τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να τον ενημερώσω για τις πρώτες μου κινήσεις. Στόχος είναι η ΟΝΝΕΔ είναι να εξελιχθεί το συντομότερο δυνατό σε μία παρεμβατική, φιλελεύθερη νεολαία, η οποία θα κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων και θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να αποκτήσει η Πατρίδα μας το συντομότερο δυνατό μια υπεύθυνη Κυβέρνηση».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer