Σκοπός της συνάντησης ήταν η προσπάθεια, τόσο για την πύκνωση των δρομολογίων των πλοίων από την Ιταλία προς την Κέρκυρα, όσο και η επέκταση κάποιων εξ’ αυτών προς και άλλα νησιά της Περιφέρειας
Με τον Ιταλό πρόξενο στην Κέρκυρα συναντήθηκε ο Γαλιατσάτος
Τουρισμός
14/02/2015 | 19:40

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συνάντηση του Πρόξενου της Ιταλίας στην Κέρκυρα Dr. Giancarlo Bringiotti και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Γαλιατσάτου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν  η προσπάθεια, τόσο  για την πύκνωση των δρομολογίων των πλοίων από την Ιταλία προς την Κέρκυρα,  όσο και η επέκταση κάποιων εξ’ αυτών προς και  άλλα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Κεφαλονιά- Ιθάκη-Ζάκυνθο).

Σχεδιάστηκαν συναντήσεις με τους Διευθυντές των λιμένων Ανκόνα, Μπάρι και Μπρίντιζι, καθώς και τους ναυτικούς πράκτορες που εκπροσωπούν τις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρείες και τα στελέχη αυτών, καθώς και τοπικούς παράγοντες (ΟΛΚΕ, Λιμενικά Ταμεία κ.λ.π).

Κοινός τόπος της συνάντησης πέραν των παραπάνω ήταν, το ότι όσο και αν πυκνώνουν οι πτήσεις των εταιρειών χαμηλού κόστους από την Ιταλία προς τα Ιόνια Νησιά, υπάρχει «ο παραδοσιακός» Ιταλός  αλλά και Ευρωπαίος επισκέπτης, ο οποίος θέλει να ταξιδεύει με το αυτοκίνητο του, καθώς και οι χρησιμοποιούντες το camping, οι οποίοι θέλουν να ταξιδεύουν με τα τροχόσπιτα τους.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη χρήσιμη και αποτελεσματική συνεργασία   του κ. Προξένου, καθώς και των παραπάνω αναφερθέντων εμπλεκομένων, θα σταθεί ουσιαστικός υποστηρικτής κάθε τέτοιας προσπάθειας.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer