Ποιες είναι οι εκτιμήσεις από τους δημοτικούς συνδυασμούς εν΄ όψει της Κυριακάτικης ψηφοφορίας
Με τη «τρίτη» ξανά Πρόεδρος ο Ανουσάκης
Πολιτική
03/01/2013 | 12:57

Φουντώνουν οι παρασκηνιακές διεργασίες για την εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Κυριακή, ανήμερα των Θεοφανείων. Στη συνεδρίαση θα προεδρεύσει ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς. Σύμφωνα πληροφορίες η δημοτική αρχή θα προτείνει εκ νέου για υποψήφιο τον Νίκο Ανουσάκη. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης θα καταψηφίσουν τη συγκεκριμένη πρόταση συμπεριλαμβανομένου και του συνδυασμού του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Από τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους οι Ρουχωτάς και Βεντούρας θα καταψηφίσουν για τη θέση του Προέδρου τον Νίκο Ανουσάκη ενώ θα ο Δημήτρης Φιοραβάντες θα τον ψηφίσει από την πρώτη ψηφοφορία.

Τι θα γίνει με τους συμβούλους της πλειοψηφίας

Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι σύμβουλοι θα ψηφίσουν την υποψηφιότητα Ανουσάκη ενώ υπάρχει ερωτηματικό για ένα πιθανόν για δύο συμβούλους που μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη.

Όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Ανουσάκης θα είναι ξανά πρόεδρος με λιγότερους ψήφους σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο (του είχε γίνει πρόταση μομφής). Αν δεν συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων θα πραγματοποιηθούν έως τρεις ψηφοφορίες. Με την τρίτη φορά αναμένεται να επανεκλεγεί πρόεδρος.

koutalaΑντιπρόεδρος η Κουταλά

Η αντιπολίτευση του Δήμου θα προτείνει για αντιπρόεδρο την Κατερίνα Κουταλά η οποία όπως αναμένεται θα συγκεντρώσει περισσότερους ψήφους απ’ ότι ο Ανουσάκης.

Φυσικά όλα αυτά σε περίπτωση που δεν έχουμε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer