Την Κυριακή 10/1 ξεκίνησαν τα μαθήματα των μουσικοχορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας καθώς με την Κοπή της Πίτας να πλησιάζει στις 31 του μηνός οι πρόβες γίνονται όλο και πιο εντατικές.
Με πολύ χορό και μουσική μπήκε το 2016 για την Αδελφότητα Πειραιά
Πολιτισμός
13/01/2016 | 08:34

Το 2016 ήρθε για τα καλά και δεν γινόταν ο μήνας να μην αρχίσει με πολύ χορό και μουσική. Την Κυριακή 10/1 ξεκίνησαν τα μαθήματα των μουσικοχορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας καθώς με την Κοπή της Πίτας να πλησιάζει στις 31 του μηνός οι πρόβες γίνονται όλο και πιο εντατικές.
Βέβαια, η χρονιά δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν κόψουμε και εμείς την δική μας πίτα, την οποία ετοίμασε η υπεύθυνη του χορευτικού μας Δήμητρα Βαλλιανάτου. Η “διανομή” κομματιών ξεκίνησε από τις 17:00 με το μικρό χορευτικό αλλά καθώς τα κομμάτια τέλειωναν το φλουρί ήταν άφαντο.
Τελικά, βρέθηκε από τον δάσκαλο μας κ. Διονύση Μπάλλα ο οποίος έλαβε ως δώρο, εκτός από τα χειροκροτήματα και τις ζητοκραυγές μας, ένα γούρι με μια ευχή από το Δ.Σ της Αδελφότητας. ‘Όλα τα παιδιά του χορευτικού τμήματος σας ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά και σας περιμένουμε με χαρά την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 18:30 μ.μ. στον Πειραϊκό Σύνδεσμο για την επίσημη κοπή της Πίτας του συλλόγου μας.
Κατερίνα Ματέρη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer