Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου το καλοκαίρι για το 29ο...
Με πλούσιο θέαμα έπεσε η αυλαία του 28ου Φεστιβάλ Γυμναστικής “Άννα Πολλάτου”
Αθλητισμός
04/07/2016 | 11:12

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων – Κεφαλονιάς από το 1988 με υπομονή, επιμονή, προγραμματισμό και με στόχους έβαλε τα θεμέλια για την προώθηση της γυμναστικής στα νησιά μας. Κάθε χρόνο από τότε μέχρι σήμερα, μέσω αθλητικών ανταλλαγών με σωματεία του εσωτερικού και εξωτερικού αλλά και άλλων αθλητικών φορέων, με στόχο  την αναβάθμιση της γυμναστικής, καθιέρωσε  το θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ “Γυμναστική για όλους”, επιδιώκοντας την ανάπτυξη της Μαζικής άθλησης – Αθλοτουρισμού.

Η συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έχει σαν αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη επιτυχία του Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ μετονομάστηκε το 2014 κατά την 26η διεξαγωγή του σε Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” ως ελάχιστος  φόρος τιμής στην Ολυμπιονίκη και αθλήτρια του ΑΓΣ Επτανήσων, ‘Αννα Πολλάτου που δυστυχώς έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Εφέτος έλαβαν μέρος 43 σωματεία, αθλητικοί σύλλογοι κ.ά Όλοι ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Ένα κλειστό γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο, οι Κεφαλλονίτες αποθέωσαν μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερα αναφορά να κάνουμε στην Ελένη Δαρδαμάνη για την προσφορά να εξελιχθεί σωστά το Φεστιβάλ παρουσιάζοντας τα σωματεία και τους συλλόγους. Συγκίνηση προκάλεσε όταν δόθηκε μια πλακέτα της Άννας Πολλάτου από τον ΟΦΑΦΑ Μεγάρων στη μητέρα της Άννας. Η Άννα Πολλάτου ήταν προπονήτρια στο Σωματείο αυτό.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer