Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος και την έκοψαν οι κυρίες Νατάσα Βασιλείου και Άννα Λύτρα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κεφαλονιάς
Κοινωνία
22/02/2017 | 17:31

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πλέον των 400 μελών και φίλων, ο σύλλογος των Ηπειρωτών της Κεφαλλονιάς, διοργάνωσε στις 17/2/2017 συνεστίαση, σε συνδυασμό με την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο θαυμάσιο κέντρο διασκέδασης “ΜΥΘΟΣ”, στα Τραυλιάτα Κεφ/νιας.

Η  εντυπωσιακή συμμετοχή των συμπατριωτών και φίλων του Συλλόγου, αλλά και η θετική διάθεση συνέλαβαν στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας, που τη ζέστανε η συναδελφικότητα και οι ήχοι της παραδοσιακής Ηπειρώτικης μουσικής από την ορχήστρα του Σταύρου Λώτση .

Ήταν μια βραδιά χαράς και διασκέδασης με γνήσια Ηπειρώτικα τραγούδια που γλύκαναν την ψυχή όλων.

Δείγμα πως οι Ηπειρώτες δε χάνουν ποτέ από την μετάστασή τους, τον φυσικό δεσμό με την γή και την ζωή του τόπου τους.

Στην αρχή ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελευθέριος Λάππας καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, δημιουργική, με υγεία, αισιοδοξία, κουράγιο, ελπίδα και αγάπη.

Και στη φίλτατη πατρίδα που δοκιμάζεται τόσο σκληρά, να δώσει ο Θεός να ξεπεράσει την μεγάλη κρίση.

Στη συνέχεια ευλόγησε την πίτα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλλονιάς κ.κ. Δημήτριος και την έκοψαν οι κυρίες Νατάσα Βασιλείου και Άννα Λύτρα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου, εκτός από τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο, που λάμπρυνε την εκδήλωσή μας μεταλαμπαδεύοντας αχτίνες φωτός από το πλούσιο φως της ψυχής και του πνεύματός του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Δρακουλόγκωνας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Π. Φιλίππου, εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου οι Δημοτικοί σύμβουλοι  κ.κ Θ. Μιχαλάτος και Δ. Αραβαντινός, εκ μέρους της ελάσσονος αντιπολίτευσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Σ. Σαμούρης και Ν. Σκλάβος, ο επόπτης εργασίας του Νομού Κεφαλληνίας κ. Δ. Φιλίππου, καθώς επίσης και πολλές προσωπικότητες από την πνευματική και επιχειρηματική ζωή του τόπου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς όλους εσάς που με την παρουσία σας, μας δίνετε κουράγιο και μας γεμίζετε αισιοδοξία να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Ήπειρό μας, υποσχόμενοι ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αφετηρία για όσες θα ακολουθήσουν και στοχεύουν στο να συνδέσουν όλους τους Ηπειρώτες της περιοχής για την πολιτιστική άνθιση του Ηπειρωτικού Συλλόγου.

Για το  Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ελευθέριος Λάππας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer