Με μεγάλη επιτυχία κόπηκε η πίτα της ΔΕΥΑΚ στον εργασιακό της χώρο, δηλαδή στη «Νερομάνα» του Κουτάβου.
Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας της ΔΕΥΑΚ
Κοινωνία
10/03/2016 | 12:44

Με μεγάλη επιτυχία κόπηκε η πίτα της ΔΕΥΑΚ στον εργασιακό της χώρο, δηλαδή στη «Νερομάνα» του Κουτάβου. Η αλήθεια είναι ότι το έθιμο δεν ακολουθήθηκε κατά γράμμα, καθώς εκτός από την βασιλόπιτα, τα κοψίδια και οι σούβλες δώσανε και πήρανε, ενώ και η μουσική δεν σταμάτησε λεπτό. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Διονύση Αραβαντινό, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής, Άγγελος Κωνσταντάκης, Παναγής Κοκόλης, Άγγελος Γαλάτης, Σπύρος Ματιάτος και ο Νίκος Παπαδάτος, ο Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης και πολλοί ακόμη.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης ήταν αυτός που έκοψε την πίτα μαζί με τον Δήμαρχο και κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, οι οποίοι, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών της Κεφαλονιάς.

kopi-pitas-deyak-2 kopi-pitas-deyak-3 kopi-pitas-deyak-4 kopi-pitas-deyak-5 kopi-pitas-deyak-19 kopi-pitas-deyak-20 kopi-pitas-deyak-21 kopi-pitas-deyak-22 kopi-pitas-deyak-18 kopi-pitas-deyak-16 kopi-pitas-deyak-6 kopi-pitas-deyak-7 kopi-pitas-deyak kopi-pitas-deyak-14

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer