Με μεγάλη προσέλευση πιστών που ήλθαν να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό τελέσθηκε σήμερα, πανηγυρική θεία λειτουργία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη.
Με λαμπρότητα τελέσθηκε στη Μητρόπολη η ημέρα του Σταυρού
Εκκλησία
14/09/2014 | 10:28

Με μεγάλη προσέλευση πιστών που ήλθαν να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό τελέσθηκε σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου 2014, πανηγυρική θεία λειτουργία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Αργοστόλι.
Προεξάρχον του Πανηγυρικού Όρθρου και της θείας λειτουργίας ήταν ο πανοσιολογιώτατος εφημέριος του Μητροπολιτικού ναού Αρχιμ. π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς (συμπατριώτες μας από το Περιστέρι).
Τη Πανηγυρική δοξολογία παρακολούθησαν ευλαβικά η Βουλευτής του νομού κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κεκάτος, το μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας Πειραιά κα Βουτσινά με το σύζυγο της, οι αρχές της Δημόσιας Τάξης κ.α.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στη Κεφαλονιά η συγκεκριμένη γιορτή θεωρείται μεγάλη Δεσποτική γιορτή, και αποτελεί σπουδαίο εορτολογικό σταθμό για το εκκλησιαστικό έτος της Εκκλησίας μας.
Χρόνια πολλά στους Σταύρο και στην Σταυρούλα.

stauros_mhtropolh2 stauros_mhtropolh3 stauros_mhtropolh4 stauros_mhtropolh5 stauros_mhtropolh6 stauros_mhtropolh7 stauros_mhtropolh8 stauros_mhtropolh9

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer