Στις ακολουθίες χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σπυρίδων ενώ στο τέλος του Εσπερινού διαβάστηκε ειδική ευχή για να ευλογηθούν τα μήλα που μοιράστηκαν σε όλους
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Αγ. Ειρήνη η Χρυσοβαλάντω στα Βαλσαμάτα
Εκκλησία
28/07/2014 | 17:51

Tου Αντώνη Καγγελάρη
Με εκκλησιαστική τάξη αλλά και λαμπρότητα τελέσθηκε για πρώτη φορά εφέτος ο Εσπερινός προς τιμήν της Αγ. Ειρήνης της Χρυσοβαλάντω στον Ι.Ν. Ταξιαρχών Βαλσαμάτων. Στο κέντρο του Ναού δέσποζε η Εικόνα της Αγίας Ειρήνης η οποία προ μηνός περίπου βρέθηκε με θαυματουργικό τρόπο στο περίβολο του Ναού.
Καθώς γίνονταν ανασκαφές για την επέκταση του Αρχονταρικίου του Ναού η μπουλντόζα σταμάτησε και μη μπορώντας να συνεχίσει το σκάψιμο βρέθηκε η Εικόνα της Αγίας και δίπλα μια μικρή μηλιά.
Στις ακολουθίες χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σπυρίδων ενώ στο τέλος του Εσπερινού διαβάστηκε ειδική ευχή για να ευλογηθούν τα μήλα που μοιράστηκαν σε όλους . μετά δε το τέλος των Ακολουθιών και στο προαύλιο χώρο του Ναού στήθηκε ένα Κεφαλλονίτικο γλέντι με καντάδες υπό τη διεύθυνση του κ. Βασ. Καλογηρά.

ag_eirhnh_valsamata1 ag_eirhnh_valsamata2 ag_eirhnh_valsamata3 ag_eirhnh_valsamata4 ag_eirhnh_valsamata5 ag_eirhnh_valsamata6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer