Η έκπληξη που άφησε άφωνη την υπουργό Τουρισμού
Με καντάδες υποδέχτηκαν την Όλγα στη Ζάκυνθο (βίντεο)
Τουρισμός
04/09/2014 | 10:25

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε η νέα Δημοτική Αρχή  στην επίσκεψη της υπουργού τουρισμού κ.Ολγας Κεφαλογιάννη που πριν από λίγο έφτασε αεροπορικώς στο νησί της Ζακύνθου

Την υπουργό υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος κ.Παύλος Κολοκοτσάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ν.Τσίπηρας και κ. Ι.Λουκίσας.

Η υπουργός μετά την άφιξη της, μετέβη στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου για ένα καλωσόρισμα συνοδευόμενο με καντάδες που όπως η ίδια είπε χαρακτηριστικά «ήταν το καλύτερο καλωσόρισμα που θα μπορούσε να είχε».

Στη συνέχεια αναχώρησε για το ξενοδοχείο της, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κ.Κεφαλογιάννη δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ως γνωστόν η Υπουργός επισκέπτεται τη  Ζάκυνθο ενόψει του διεθνούς συνεδρίου προς τιμήν του Ανδρέα Βεζάλ, που ξεκινά αύριο 4/9/2014 και που η Υπουργός θα κάνει την εναρκτήρια ομιλία.

Στη συνέχεια και ώρα 12:00, θα παραστεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου Βεζάλ στην Πλατεία Σολωμού για να  αναχωρήσει  λίγο αργότερα από το νησί μας .

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης της Υπουργού Τουρισμού, κ. Όλγας Κεφαλογιάννη στη Ζάκυνθο, ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς παρουσία των τοπικών φορέων θα δεξιωθεί την Υπουργό Τουρισμού, σήμερα το βράδυ (3/9/2014) και ώρα 9:30 μ. μ. στο ξενοδοχείο «BestWesternGalaxy», στον Λαγανά.

Σκοπός αυτής της συνάντησης θα είναι η συζήτηση για θέματα γενικότερου τουριστικού ενδιαφέροντος καθώς και η προώθηση σημαντικών τουριστικών έργων, που έχει ανάγκη ο τόπος μας ενώ κατά την διάρκεια αυτών των ημερών θα υπάρξουν και άλλες, ανάλογης μορφής , συσκέψεις παρουσία της Υπουργού Τουρισμού.

kolokotsas_kefalogiannh

Πηγή: parapolitika

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer