Με επιτυχία διεξήχθη η πρώτη ουσιαστική συνάντηση - συζήτηση για τον Κούταβο, πριν από λίγο, στην αίθουσα "Κώστας Ευαγγελάτος", στο κτίριο του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Με επιτυχία η συνάντηση για τον Κούταβο
Οικολογία
05/06/2014 | 20:55

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με επιτυχία διεξήχθη η πρώτη ουσιαστική συνάντηση – συζήτηση για τον Κούταβο, πριν από λίγο, στην αίθουσα “Κώστας Ευαγγελάτος”, στο κτίριο του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η Μαθητεία και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Αίνου, ενώ συμμετείχαν και σχολεία. Παράλληλα, στην αίθουσα του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας από διάφορα σημεία του Κουτάβου, με τίτλο “Σκουπίδια… και Όνειρα”.

Η συνάντηση περιελάμβανε συζήτηση για την ιστορία του Κουτάβου, τα βασικά χαρακτηριστικά της λιμνοθάλασσας, τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού του Αίνου στον Κούταβο, αλλά και το τι συμβαίνει σήμερα και ποιο είναι το αύριο της λιμνοθάλασσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μοιράστηκαν και τα Πεπραγμένα 2012 – 2014 της Μαθητείας.

koutavos-imerida1 koutavos-imerida2 koutavos-imerida3 koutavos-imerida4 koutavos-imerida5 koutavos-imerida7 koutavos-imerida8 koutavos-imerida9 koutavos-imerida10 koutavos-imerida11 koutavos-imerida13 koutavos-imerida14 koutavos-imerida16 koutavos-imerida17 koutavos-imerida18 koutavos-imerida19 koutavos-imerida20 koutavos-imerida21 koutavos-imerida22

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer