Λόγους ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας του λιμένα της Αγίας Ευφημίας επικαλέστηκε ο Δήμος για να μεταφέρει την πλωτή εξέδρα.
Με εξώδικη δήλωση μετακίνησαν την εξέδρα στην Αγία Ευφημία…
Κοινωνία
10/07/2013 | 15:25

Λόγους ασφάλειας και απρόσκοπτης λειτουργίας του Λιμένα της Αγίας Ευφημίας επικαλέστηκε ο Δήμος Κεφαλονιάς για να μεταφέρει την πλωτή εξέδρα σε τολ αποθήκης που ανήκει στο Δήμο Πυλάρου. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ελπίδας Κατσαΐτη, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα σήμερα το πρωί.
Η κα Κατσαΐτη σχολίασε πως ο Δήμος Κεφαλονιάς, ως μεσεγγυούχος της εξέδρας θεώρησε ότι έπρεπε να τη μεταφέρει σε άλλο χώρο και ενημερώθηκε για το γεγονός με εξώδικη δήλωση στις 04 Ιουλίου. Η εξώδικη δήλωση ανέφερε τους λόγους της μετακίνησης καθώς και το νέο σημείο, στο οποίο θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής η εξέδρα.
Αξίζει: Η κα Κατσαΐτη έχει επανειλημμένα κάνει γνωστή την άποψή της περί επίλυσης της υπόθεσης με την πλωτή εξέδρα της Αγίας Ευφημίας, θεωρώντας πως είναι ένα θέμα που μόνο καλό δεν κάνει στο Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο. Όσα συνέβησαν πέρυσι δεν ήταν επί θητείας της και ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση προσπαθεί όσο μπορεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να κινηθεί σύμφωνα με το νόμο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer