Μπαράζ επαφών για τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Αύριο ξεκινάει το «γαλάζιο» συνέδριο.
Με Αυγενάκη συναντήθηκε ο Κατσιγιάννης στην Αθήνα
Πολιτική
21/04/2016 | 22:13

Σειρά επαφών είχε σήμερα στην Αθήνα ο νέος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) κ. Αντώνης Κατσιγιάννης. Συγκεκριμένα, το απόγευμα την Πέμπτης 21/04/2016 επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα όπου είχε διαδοχικές επαφές με κορυφαία στελέχη του κόμματος. Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον Αν. Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη όπου αντάλλαξαν απόψεις για τη λειτουργία των κομματικών οργάνων στο νομό, ενώ συμφώνησαν σε εύλογο χρονικό διάστημα ο κ. Αυγενάκης να επισκεφθεί την Κεφαλονιά.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κατσιγιάννης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του γραφείου του Πρόεδρου της ΝΔ κ. Θανάση Νέζη, αλλά και με τον συμπατριώτη μας σύμβουλο του Προέδρου κ. Σπύρο Σταθάτο.

Το επόμενο τριήμερο ο κ. Κατσιγιάννης, μαζί με τους υπόλοιπους συνέδρους από την Κεφαλονιά, θα συμμετέχει στο  10ο Συνέδριο της ΝΔ με κεντρικό σύνθημα «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά Συνέδριο της ΝΔ μετατρέπεται σε ένα Συνέδριο διαλόγου με την κοινωνία, όπου δίνεται ο λόγος σε εκπροσώπους φορέων, νέους επιχειρηματίες, επιστημονικούς φορείς, ανθρώπους της κοινωνίας, ακόμα και σε μη συνέδρους, ενώ τα μέλη του κόμματος έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τροπολογίες, προσθήκες επί του καταστατικού.

 

Από το Γραφείο Τύπου

ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer