Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι που συναντήσαμε κατά την... περιοδεία μας στα εκλογικά κέντρα του Αργοστολίου
Με αισιοδοξία στις κάλπες οι υποψήφιοι
Πολιτική
25/01/2015 | 14:32

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα εμφανίστηκαν οι υποψήφιοι που συναντήσαμε κατά την… περιοδεία μας στα εκλογικά κέντρα του Αργοστολίου.

Η βουλευτής και υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 3ο Γυμνάσιο, συνοδευόμενη από το σύζυγο της ενώ στο 2ο Δημοτικό συναντήσαμε μαζί με τον γιο του τον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία, Σάββα Σαββαόγλου.

Στο ίδιο χώρο, βρέθηκαν ακόμη οι υποψήφιοι, Σπύρος Σαμούρης (ΠΑΣΟΚ), Ξενοφώντας Ευαγγελάτος (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών) και Γιώργος Παυλάτος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), οι οποίοι επέβλεψαν πως κυλάει η εκλογική διαδικασία.

Όπως διαπιστώσαμε και εμείς, δεν υπάρχουν προβλήματα, με εξαίρεση το γεγονός ότι σε ορισμένα εκλογικά κέντρα παρατηρείται έλλειψη μελών στις εφορευτικές επιτροπές. Πάντως, η προσέλευση των ψηφοφόρων μέχρι τώρα ήταν σχετικά μικρή και ο κύριος όγκος τους αναμένεται να προσέλθει στις κάλπες τις τελευταίες ώρες.

ekloges (1) ekloges (2) ekloges (3)

ekloges (4)

 

ekloges (5) ekloges (6) ekloges (7) ekloges (8) ekloges (9) ekloges (10) ekloges (11) ekloges (12) ekloges (13) ekloges (14) ekloges (15)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer