Ο Α.Σ. TAEKWON DO ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ θα συνεχίσει τις προπονήσεις του με σκοπό την συμμετοχή του σε επόμενα πρωταθλήματα
Μετάλλια για τον Α.Σ. Taekwon Do Κεφαλονιάς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λευκάδα
Αθλητισμός
17/04/2016 | 11:31

Με επιτυχία συμμετείχε ο Α.Σ TAEKWON DO ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στο ανοιχτό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON DO (ITF) στις 9 και 10 Απριλίου 2016 που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδος και διοργανώθηκε από τον Α.Γ.Α TAEKWON DO ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ.
Η αποστολή αποτελούνταν από τους αθλητές Θεοτοκάτο Γεράσιμο, που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο sparring (αγώνα) και στα σπασίματα, Νικόλαο Κολαΐτη που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο sparring (αγώνα) και Γεράσιμο Σέρρα που πέρασε στο δεύτερο γύρο στα σπασίματα. Την αποστολή συνόδευσε ο δάσκαλος του συλλόγου Τούλιος Κοκόλης και ο προπονητής Γεώργιος Καπατσώρης. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον εκπαιδευτή του συλλόγου Λευκάδος Καββαδία Ευστάθιο και τον δάσκαλο Άγγελο Σολδάτο για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία τους. Ο Α.Σ. TAEKWON DO ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ θα συνεχίσει τις προπονήσεις του με σκοπό την συμμετοχή του σε επόμενα πρωταθλήματα και συγχαίρει τους αθλητές του.

Ο Α.Σ. TAEKWON DO ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

TAEKWON DO  (1) TAEKWON DO  (2) TAEKWON DO  (3) TAEKWON DO  (4) TAEKWON DO  (5) TAEKWON DO  (6) TAEKWON DO  (7) TAEKWON DO  (8) TAEKWON DO  (9) TAEKWON DO  (10)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer