Δεν κρύβουν πλέον την απογοήτευσή τους ορισμένοι για το ότι η Δημοτική Αρχή καταφέρνει και σε μία δύσκολη συγκυρία ξεπερνάει με επιτυχία τους "σκοπέλους" που της βάζουν.
Μελισσάνη – Δρογκαράτη: Κάποιοι ήθελα να μην λειτουργήσουν φέτος τα σπήλαια…
Κοινωνία
19/05/2016 | 19:32

Δεν κρύβουν πλέον την απογοήτευσή τους ορισμένοι για το ότι η Δημοτική Αρχή καταφέρνει και σε μία δύσκολη συγκυρία ξεπερνάει με επιτυχία τους “σκοπέλους” που της βάζουν.

Όπως για παράδειγμα με την διαχείριση των σπηλαίων της Μελισσάνης και της Δρογκαράτης…

Ενώ θα πίστευε ο κάθε αντικειμενικός ότι θα εξέφραζαν την ικανοποίησή τους που ολοκληρώθηκε σύντομα και με επιτυχία ο διαγωνισμός του Δήμου, αυτοί στεναχωριούνται γι’αυτό!!!!

Είναι που θέλουν να πάει καλά τουριστικά ο τόπος μας, γι’αυτό…

Έτσι εξαπολύουν νέο κύκλο “μπουρδολογίας” αναφορικά με τον διαγωνισμό και τον ανάδοχο του έργου.

Δύο μόνο επισημάνσεις, αν και είμαι σίγουρος πλέον ότι οι αναγνώστες δεν τρώνε πια άλλο “αντιπολιτευτικό κουτόχορτο”…

Εάν η Δημοτική Αρχή άκουγε τον Μιχαλάτο, τον Αραβαντινό και τον Γκισγκίνη να κάνει προσλήψεις στα σπήλαια μέσω ΑΣΕΠ, οι βάρκες στη Μελισσάνη θα πηγαινοέρχονταν μονάχες τους όλο το καλοκαίρι διότι το προσωπικό ο Δήμος θα κατόρθωνε να το προσλάβει του…χρόνου!!!
Ο διαγωνισμός που διενήργησε ο Δήμος ήταν δημόσιος και ηλεκτρονικός, δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες και το διαδίκτυο, γνώριζαν οι πάντες, μπορούσε ο καθένας να καταθέσει προσφορά. Το ότι τελικά υπήρξε μόνο μία προσφορά δεν ευθύνεται η Δημοτική Αρχή προς απογοήτευση των επικριτών της
Το συμπέρασμα είναι ένα και μόνο: Κάποιοι θα προτιμούσαν τα σπήλαια φέτος να μη λειτουργήσουν. Να αποτύχει η Δημοτική Αρχή για να έχουν να λένε και να γράφουν. Ευτυχώς όμως δεν τους πέρασε!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer