Είναι λίγες μόνο μέρες, που έφυγε για πάντα σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή ο Βαγγέλης Αραβαντινός (της λόχης)
“Μεθυσμένος” έφυγε… από την αγάπη του κόσμου
Κοινωνία
09/04/2014 | 20:11

Είναι λίγες μόνο μέρες, που ο αγαπημένος μου πατέρας έφυγε για πάντα σε ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή. Ήταν ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ (της λόχης). Ο “ANGELO ” των ξένων του MEDITERANNE. O άνθρωπος που είδε τη ζωή ένα ατελείωτο ταξίδι, γεμάτη χρώματα, διασκέδαση, γέλια, τραγούδια και μουσική. Ο άνθρωπος, που κατάφερε να κάνει τη ζωή ,να τόν ερωτευθεί και να τού χαρίσει απλόχερα, όσα ένας άνθρωπος μπορούσε να ζητήσει για να νοιώθει χαρούμενος και τυχερός.

Μα το μεγαλύτερο και το πιο πολύτιμο δώρο που τού χάρισε η ζωή, ήταν ο “Κόσμος του” όπως έλεγε, γιά τούς φίλους του. Ο κόσμος που τόν αγκάλιασε με τόση αγάπη, τόν χειροκρότησε, τον ζητούσε και τον ακολουθούσε παντού για να τούς κάνει να ξεχαστούν από την καθημερινότητα τους, κάνοντας τόν “Μεθυσμένο” ,τον “Αμερικάνο” που ήρθε να βοηθήσει τόν τόπο του, σκορπώντας 1000δες Emoji,( απομιμήσεις Emoji που έφερνε από τήν Αμερική) , τόν “Γερμανό” τόν “Ιταλό” και δεκάδες άλλους ρόλους, που έκανε ξένους και ΄Ελληνες να τούς μένει αξέχαστος. Κάποιοι από αυτούς τούς ανθρώπους τόν τελευταίο καιρό, στάθηκαν ακούραστοι δίπλα του. Στάθηκαν όμως και δίπλα μου, θέλοντας να μου δείξουν πόσο σημαντικός ήταν για αυτούς και μέ βοήθησαν να κάνω την επιθυμία του πραγματικότητα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν λόγω των δυσκολιών που έφεραν στο νησί μας οι σεισμοί και τόν ακολούθησαν μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Σε όλους αυτούς τους Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ ένοιωσα τήν ανάγκη να πω ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω . Μα το ευχαριστώ για κάποιους από αυτούς, το νοιώθω τόσο λίγο μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής τους. Τούς 2 ανθρώπους που για 3 μήνες στάθηκαν δίπλα του και δίπλα μου. Τον ΜΑΚΗ ΓΑΛΑΝΟ και τον ΣΠΥΡΟ ΣΩΛΟΜΟ για την φροντίδα και την τόση αγάπη τους στον πατέρα μου όλο αυτό το δύσκολο διάστημα , τον ΣΠΥΡΟ & ΔΟΜΝΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ. Τη ΔΟΜΝΑ & τη ΜΑΡΙΑ που ειχαν τήν φροντίδα του. Ευχαριστώ ολόψυχα τον κ. Γ.ΚΟΥΡΗ Διευθυντή &τόν κ. ΔΙΟΝ.ΜΑΡΚΑΤΟ Διοικητή στό “ΜΑΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ” Γ.Ν. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τον αγώνα τους & τήν αγωνία τους για το νοσοκομείο εκείνο τό διάστημα) για τήν παραμονή του πατέρα μου στο νοσοκομείο. Τον κ. Γ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ & όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Τον κ. Σπ. ΛΥΚΙΑΡΔΌΠΟΥΛΟ Διευθυντή Παθολογίας στο Γ.Ν. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.

Τον κ. ΑΓΑΘΆΓΓΕΛΟ ΓΕΩΡΓΑΚΑΤΟ Διευθυντής Χορωδίας ΕΛΣ που σήκωσε την μπαγκέτα του και ένωσε την χορωδία του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ & ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ για να συνοδέψει τόν αγαπημένο του φίλο που εφυγε για πάντα. Τον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΟΓΗΡΑ & τά μέλη των εκκλησιαστικών χορωδιών, τίς 2 αυτές χορωδίες που τίποτε δέν είχαν να ζηλέψουν απο τις πιο καλοκουρδισμένες χορωδίες σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.Τούς απλούς Ληξουριώτες κανταδώρους φίλους του Βαγγέλη, που κατά διαστήματα πήγαιναν να τον δούν στο νοσοκομείο και να του χαρίσουν στιγμές γεμάτες τραγούδια.Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. ΠΑΡΙΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και το κ. ΑΠΟΣΤΟΛΆΤΟ ΓΕΡAΣΙΜΟ που από τήν πρώτη στιγμή που ζήτησα την βοήθειά τους βρέθηκαν κοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους κι αν ξέχασα κανέναν ας με συγχωρήσει. Είμαι υπερήφανη μπαμπά μου για σένα και είμαι πολύ υπερήφανη μπαμπά μου για τήν καταγωγή που μου χάρισες . Εκεί που βρίσκεσαι ξέρω πως είσαι ευτυχισμένος. Εκεί ψηλά που είσαι. Βλέπεις πως “είσαι” στό αγαπημένο σου ΛΗΞΟΥΡΙ αγναντεύοντας το “MEDITERANNE” στό αγαπημένο σου ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

Kαλό ταξίδι μπαμπά μου….

ΕΡΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ

loxhs

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer