Εκτενές αφιέρωμα κάνει το μεγαλύτερο περιοδικό για την ναυτιλία, στο Νήσος Κεφαλονιά και στη νέα εταιρία Kefalonian Lines.
Μεγάλο αφιέρωμα του «ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ» για το «Νήσος Κεφαλονιά»
Κοινωνία
02/06/2013 | 12:01

Εκτενές αφιέρωμα κάνει, στο φύλλο του Ιουνίου, το μεγαλύτερο περιοδικό για την ναυτιλία «Εφοπλιστής» στο Νήσος Κεφαλονιά και στη νέα εταιρία Kefalonian Lines. Σε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ το περιοδικό ξεδιπλώνει την ιστορία του καραβιού, τις τρομερές δυνατότητες του, καθώς και το όραμα και τη φιλοσοφία της νέας εταιρίας σε ένα 15σέλιδο αφιέρωμα. Μάλιστα ο «Εφοπλιστής» βάζει πρωτοσέλιδο φωτογραφία του Νήσος Κεφαλονιά με τίτλο «Το ιδανικό πλοίο της γραμμής» ενώ συνεχίζει γράφοντας «η μορφονιά του Ιονίου επιστρέφει δυναμικά στη γραμμή της».
Να σημειωθεί ότι το περιοδικό κάνει ειδική μνεία για την ναυτοσύνη των Κεφαλλονιτών, για το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του βαποριού και φυσικά φιλοξενεί στις σελίδες του ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ.

922763_165688150272445_463607243_n
Αξίζει: Οι δημοσιογράφοι που κατέγραψαν το ρεπορτάζ έμειναν κατενθουσιασμένοι. Μάλιστα στο τέλος του πλούσιος αφιερώματος αναφέρουν «η αλήθεια είναι ότι οι εντυπώσεις που μας άφησε το καράβι ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας – ανανεωμένο, χωρίς να δείχνει σημάδι κόπωσης. Είναι ήσυχο, ναυτικό, καλοτάξιδο, καθαρά και πολυτελές». Ενώ στο κλείσιμο ο δημοσιογράφος Σπύρος Ρούσσος αναφέρει «Δύσκολα πλέον κάποιος από τους αντιπάλους του θα θελήσει να αναμετρηθεί μαζί του»
Το περιοδικό «ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ» κυκλοφορεί στα περίπτερα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer