Στις εκλογές του ΤΕΕ οι μηχανικοί της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ψήφισαν μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του ΤΕΕ
Κοινωνία
25/11/2013 | 07:57

Στις σημερινές εκλογές του ΤΕΕ οι μηχανικοί της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ψήφισαν μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους στα όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η συμμετοχή των συναδέλφων μηχανικών ήταν μεγάλη (ψήφισαν 136 από 95 που είχαν ψηφίσει το 2010) είχαμε μια  αύξηση συμμετοχής στο 43%.

Η παράταξη μας (ΔΚΜ) πήρε 50ψηφους (36,70%) στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και 48ψηφους(35,20%)  στο πανελλαδικό κερδίζοντας την πρώτη θέση και στα δυο με μια  μεγάλη διαφορά για πρώτη φορά στην ιστορία του ΤΕΕ.

Η παράταξη μας αύξησε το ποσοστό της σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν στην σημερινή διαδικασία και ιδιαίτερα αυτούς  που μας τίμησαν με την ψήφο τους !

Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί την επιβράβευση μιας τριετούς προσπάθειας στην προεδρία του τοπικού ΤΕΕ.

Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας και μεγάλη ευθύνη για την επόμενη τριετία.

Συγχαίρουμε όλους τους συνυποψήφιους των λοιπών παρατάξεων.

Από σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί για να βοηθήσουμε την κοινωνία με τις τεχνικές μας γνώσεις και να στηρίξουμε τους μηχανικούς στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

travlos

Σταύρος Τραυλός

Πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ Κεφαλονιάς Και Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer