Ο συμπατριώτης μας πολιτικός εκλέχθηκε Δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού. Μεγάλη η συνεισφορά των συμπατριωτών μας της Αργυρούπολης.
Μεγάλη νίκη του Κωνσταντάτου στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Πολιτική
26/05/2014 | 19:53

Παρά την πόλωση και τον πόλεμο που υπέστη από την παράταξη Κορτζίδη και τους “οπαδούς” της ο Γιάννης Κωνσταντάτος, σήμερα είναι ο νέος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Κόντρα στη στήριξη που φάνηκε να παίρνει ο Κορτζίδης από τις άλλες παρατάξεις του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, αλλά και από τον κεντρικό ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα των εκλογών, από χθες αποτελεί παρελθόν αφού συγκέντρωσε το 46,50% έναντι 53,50% του Γιάννη Κωνσταντάτου.

Για το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα ο Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Το εκλογικό αποτέλεσμα του 2ου γύρου των Δημοτικών Εκλογών στις 25 του Μάη αποτελεί μια μεγάλη ιστορική νίκη του λαού της πόλης μας, της ενωμένης πλέον πόλης μας, των δημοτών που διψούσαν για ανατροπή, για έξοδο από την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση και που ποθούσαν την Ανανέωση, την Ανάπτυξη και την Επιστροφή στα Έργα.

Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της επιτυχίας ανήκει στα στελέχη της ανεξάρτητης δημοτικής μας παράταξης, αλλά και στους φίλους μας που πίστεψαν στην «Ενωμένη Πόλη» και δούλεψαν σκληρά για μήνες για να αλλάξει επιτέλους σελίδα ο μαραζωμένος Δήμος μας.

Το πιο μικρό κομμάτι από αυτόν τον θρίαμβο, το ελάχιστο που μου αναλογεί, τον αφιερώνω στην οικογένεια μου που με στήριξε νυχθημερόν. Το αφιερώνω επίσης σ’ όλους όσους με πίστεψαν στο αυτοδιοικητικό μου ξεκίνημα, αφού δίχως να είμαι γόνος πολιτικής οικογένειας, ή «δημιούργημα» του τοπικού πολιτικού κατεστημένου, με όλους αυτούς τους άξιους και ικανούς συνεργάτες γεννήσαμε μια νέα παράταξη που την κτίσαμε βήμα- βήμα με συνέπεια και επιμονή, την περίοδο 2009-2014 κέρδισε με τις δράσεις της την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των δημοτών μας και από τον προσεχή Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην διοίκηση του Δήμου μας.

Ευχαριστώ για τον λόγο αυτό από καρδιάς τις χιλιάδες συνδημότισσες και συνδημότες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Όλοι τώρα οι πολίτες του Ελληνικού-Αργυρούπολης, ένα σώμα μία ψυχή, αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και προχωράμε μπροστά ενωμένοι και ισότιμοι για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τον Δήμο.

Έχουμε αναλάβει ένα τιτάνιο έργο να επιτελέσουμε για να φέρουμε ξανά το Ελληνικό – Αργυρούπολη στη θέση που του αξίζει. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και προσκαλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις – και κυρίως τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν – να σταθούν δίπλα μας αρωγοί και συμπαραστάτες, ώστε όλοι μαζί να σηκώσουμε την πόλη μας ψηλά ξανά.

Πηγή: vimaonline.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer