Θεματολογία της επιστημονικής εκδήλωσης θα είναι όλα τα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες απόψεις για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα
Μεγάλη ιατρική επιστημονική εκδήλωση στην Κεφαλονιά
kefalos
Κοινωνία
04/06/2014 | 15:31

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (ΕΚΟΜΕΝ) και ο πρόεδρος του Ανδρέας Μελιδώνης (Συντονιστής Διευθυντής Α’ Παθολογικού τμήματος και Διαβητολογικού Κέντρου Τζανείου με καταγωγή εκ Ληξουρίου Κεφαλληνίας) οργανώνουν και πραγματοποιούν επιστημονική εκδήλωση για τους  γιατρούς και το ευρύτερο υγειονομικό προσωπικό, στο Αργοστόλι  (Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος») και στο Ληξούρι (Αμφιθέατρο ΤΕΙ Κεφαλληνίας) από 6 έως και 9 Ιουνίου 2014.

Στην σημαντική αυτή εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν γιατροί και φαρμακευτικές εταιρείες και η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική.  Περισσότεροι από 200 γιατροί από την Αθήνα και περισσότερες από 10 φαρμακευτικές εταιρείες θα λάβουν μέρος στην επιστημονική εκδήλωση.

Θεματολογία της επιστημονικής εκδήλωσης θα είναι όλα τα νέα δεδομένα και τις σύγχρονες απόψεις για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα (Παχυσαρκία – Σακχ. Διαβήτης – Υπέρταση – Υπερλιπιδαιμία – Μεταβολικό Σύνδρομο – Στεφανιαία Νόσος).

Η εκδήλωση αυτή έχει οριοθετηθεί ως «μία επιστημονική εκδήλωση για την Κεφαλονιά στην Κεφαλονιά», ως μία έμπρακτη εκπαιδευτική προσπάθεια συμπαράστασης και στήριξης προς τους πληγέντες σεισμοπαθείς υγειονομικούς και απλούς πολίτες.

Στόχος και προσδοκία των οργανωτών ήταν να υπάρξει όχι μόνο ένα θετικό πρωτογενές «πλεόνασμα αγάπης» για το πολύπαθο Ληξούρι αλλά να υπάρξει και οικονομική υποστήριξη που θα συμβάλλει στην επισκευή σχολικών δομών της περιοχής.

Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στην τελετή έναρξης της επιστημονικής εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουνίου ώρα 9:30 μ.μ. στο θέατρο «Κέφαλος» στο Αργοστόλι.

ekdhlwsh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer