Oι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν όμορφα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, με υλικά από τη φύση όπως κουκουνάρια, κλαδάκια κ.α. και να κάνουν γιορτινές χειροτεχνίες
Μεγάλη επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Φορέα Διαχείρισης Αίνου
Κοινωνία
22/12/2016 | 18:01

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στην Κοργιαλένειο Bιβλιοθήκη στο Αργοστόλι.
Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 80 άτομα μεταξύ των οποίων περίπου 60 παιδιά, ξεκίνησε με σύντομο καλωσόρισμα του Συντονιστή του Φορέα Διαχείρισης κ. Μιχαήλ Ξανθάκη. Στη συνέχεια, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν όμορφα στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, με υλικά από τη φύση όπως κουκουνάρια, κλαδάκια κ.α. και να κάνουν γιορτινές χειροτεχνίες. Όλα τα παραπάνω έγιναν υπό την εποπτεία και τις συμβουλές του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και της βιβλιοθηκονόμου της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης κ. Έμελης Χατζηχρήστου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.
Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις του και ανανεώνει το ραντεβού του για ανάλογες δραστηριότητες, που σύντομα θα ακολουθήσουν και για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Προτεραιότητα του Φορέα αποτελεί η δημιουργία ευκαιριών στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, στους επισκέπτες της και κυρίως στα παιδιά, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα και να αγαπήσουν τον Εθνικό Δρυμό Αίνου και τις απαράμιλλες ομορφιές που προσφέρει, κάνοντάς τους αρωγούς και συνοδοιπόρους στις προσπάθειες που γίνονται για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του Αίνου και της ευρύτερης Κεφαλονιάς.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
του Φορέα Διαχείρισης Ε.Δ. Αίνου
Γεωργία Καμάρη
Ομοτ. Καθηγήτρια Παν/μίου Πατρών

Από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε στην Κοργιαλένειο Bιβλιοθήκη στο Αργοστόλι τα παιδιά έφτιαξαν μόνα τους στολίδια για το δένδρο τους

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer