Η Παλική τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση ευαισθητοποίησης της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ ”ΥΠΕΡΙΩΝ” το Σάββατο,28 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα,στο ξενοδοχείο SUMMERY.
Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση του “ΥΠΕΡΙΩΝ” στο Ληξούρι
Κοινωνία
02/12/2015 | 09:33

Η Παλική τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση ευαισθητοποίησης της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ ”ΥΠΕΡΙΩΝ” το Σάββατο,28 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα,στο ξενοδοχείο SUMMERY.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 3η Δεκέμβρη,Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ,και με θέμα ”Δυσκολίες-Καθημερινότητα των Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες”.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σχετικές ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες,τραγούδια των μελών του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης και των εθελοντών-εκπαιδευτικών,υπό τη διεύθυνση του Μουσικού Σπύρου Θεοτοκάτου και του Ψυχολόγου-Μουσικού Ανδρέα Σαβράμη,και μικρή ταινία με τίτλο ”Τέχνη Ζωής”,γυρισμένη από τη Μαρία Λαδά,Άτομο με Κινητική Αναπηρία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ,και ως εισηγητής,ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,Αντώνης Χαροκόπος.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση,ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ο Πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Χαράλαμπος Μαρκέτος,οι αντιδήμαρχοι κ. Ευάγγελος Κεκάτος και κ.Αλέξης Μοσχονάς,ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.Γιώργος Κατσιβέλης,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Βασίλης Ρουχωτάς,πρώην Δήμαρχοι Παλικής και Διευθυντές-Εκπαιδευτικοί σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργοστολίου και Ληξουρίου,καθώς και πλήθος κόσμου από όλη την Κεφαλονιά.

Τα συναισθήματα ήταν πολλά,τα μηνύματα πάμπολλα,πολύ δε περισσότερα τα χειροκροτήματα,που μαζί με τους στίχους σχετικών τραγουδιών που ακούστηκαν,όπως το ”Εγώ μιλάω για δύναμη”,”Οι διαφορετικοί”,”Χέρια σαν κι αυτά”, έδωσαν και δύναμη και ελπίδα στα ΑμεΑ,αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘Ενωσης ευχαριστεί θερμά

Το ξενοδοχείο SUMMERY

Tο ξενοδοχείο ΑΥΡΑ

Το φωτογράφο Γιάννη Σούλη

Όλα τα ΜΜΕ του Νομού για την προβολή και κάλυψη της εκδήλωσης.

Το συμπέρασμα για όλους είναι ”Γέφυρες χτίζουμε,φράγματα γκρεμίζουμε”……στίχος του τραγουδιού του Αλκίνοου Ιωαννίδη ”Οι διαφορετικοί”.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου Άννα Παρίση

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer