Η συγκέντρωση των υποψήφιων Βουλευτών της ΝΔ στα Αντυπάτα είχε και πολύ κόσμο και παλμό και ενθουσιασμό
Μεγάλη “γαλάζια” συγκέντρωση και στην Έρυσσο
Πολιτική
21/01/2015 | 13:52

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στον Πόρο σειρά είχε η Έρισσος να δείξει ότι ο Βουλευτής της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα προέρχεται από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Η συγκέντρωση των υποψήφιων Βουλευτών της ΝΔ στα Αντυπάτα είχε και πολύ κόσμο και παλμό και ενθουσιασμό.

Η Τζόγια Γρουζή, στην ομιλία της, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης της παράταξης της ΝΔ σε αυτές τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, κάνοντας παράλληλα την σύγκριση με τις πρακτικές και τις λογικές που επικρατούν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης μίλησε για την ανυπαρξία πολιτικής από πλευράς της απερχόμενης Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου και σχολίασε δηλώσεις υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν λόγο για έξοδο της χώρας από το ευρώ. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να αποφασίσουν με σύνεση για το ποια Ελλάδα θέλουν και να μην επιτρέψουν την επικράτηση της δημαγωγίας και της ανευθυνότητας.

Ο Σάββας Σαββαόγλου, από την πλευρά του, εξήγησε τι προσπαθεί να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική που επιθυμεί να εφαρμόσει και ζήτησε από τον κόσμο να αφήσει πίσω τις πικρίες και να σταθεί δίπλα σε αυτήν την τόσο σημαντική μάχη που δίνει η ΝΔ για την πατρίδα.

Μετά το πέρας της ομιλίας τους και οι τρεις υποψήφιοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν και έστειλαν μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

erissos1 erissos2 erissos3 erissos4 erissos5 erissos6 erissos7 erissos8 erissos9 erissos10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer