Η επικείμενη αύξηση της φορολόγησης των εισοδημάτων από τα ενοίκια και η αυξημένη φορολόγηση στα υψηλότερα εισοδήματα, πλήττει τα έσοδα από την ενοικίαση της ακίνητης περιουσίας.
Μείωση του μισθώματος σε επιχειρήσεις ζητά η “ΚΡΑΝΗ”
Κοινωνία
27/09/2015 | 09:56

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, καλεί τους ιδιοκτήτες των εμπορικών καταστημάτων καθώς και των άλλων επαγγελματικών κτηρίων τα οποία ενοικιάζουν επιχειρηματίες του νησιού, όπως σε συνεννόηση μαζί τους, να προβούν σε μείωση του μισθώματος, βοηθώντας έτσι τον επαγγελματία να επιβιώσει επαγγελματικά σε μια πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο για το επιχειρείν.
Η επικείμενη αύξηση της φορολόγησης των εισοδημάτων από τα ενοίκια και η αυξημένη φορολόγηση στα υψηλότερα εισοδήματα, πλήττει τα έσοδα που είχατε από την ενοικίαση της ακίνητης περιουσίας σας και σε ορισμένες περιπτώσεις το συμφέρον σας είναι να μειωθούν τα εισοδήματα σας από τα ενοίκια για να πέσει ο συντελεστής φορολόγησης.
Ταυτόχρονα μειώνοντας τις τιμές των ενοικίων βοηθάτε στη σταθεροποίηση των τιμών ή ακόμα και στη μείωσή τους, διότι συμβάλλετε στη διατήρηση της ρευστότητας του επαγγελματία. Βοηθάτε μια ακόμα επιχείρηση της Κεφαλονιάς να μην κλείσει, βοηθάτε να μένουν τα λεφτά στον τόπο μας.
Ο σύλλογός μας θεωρεί ευπρόσδεκτη κάθε πρόσκληση για να συζητηθεί το ζήτημα είτε από μεμονωμένους ιδιοκτήτες ακινήτων είτε από αντιπροσωπεία αυτών, και στα πλαίσια της αντίληψής του για τον ρόλο του στην τοπική κοινωνία θα καταθέτει τις προτάσεις του και θα συνδιαλέγεται, με σκοπό το όφελος και των μελών του και της κοινωνίας.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer