​Μετά από 20 χρόνια τηλεοπτικού αέρα αποκάλυψε το άγχος που είχε στο πρώτο live του show μεταμφιέσεων, ενώ παραδέχτηκε τη χαρά της με την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο
Μαριά Μπεκατώρου: «Δεν το καβάλησα ποτέ το καλάμι»
Life
18/05/2013 | 16:01

​Μετά από 20 χρόνια τηλεοπτικού αέρα, η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε το άγχος που είχε στο πρώτο live του show μεταμφιέσεων, ενώ παραδέχτηκε τη χαρά της με την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο.

«Έτρεμα στην αρχή. Είναι ένα νέο στοίχημα για μένα που με γεμίζει χαρά» είπε για το «Your face sounds familiar».

Και πρόσθεσε πως «δεν το καβάλησα ποτέ το καλάμι και γιατί να το κάνω άλλωστε; Επειδή είμαι μπροστά από τους προβολείς; Επειδή είμαι επώνυμη; Επειδή με βλέπουν στην τηλεόραση και κάνω εξώφυλλα; Δουλεύω από τα δεκαεννιά μου. Είκοσι χρόνια τώρα που τα τελευταία δυο-τρια με “παίζουν” πιο πολύ».

Ακόμα, δήλωσε πως «με ευχαριστεί τόσο πολύ η αγάπη του κόσμου, το «Μαράκι» που μου λένε όπου με βλέπουν δεν το αλλάζω με τίποτα. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός έχουν το κόστος τους πολλές φορές, αλλά δεν μου βγαίνει με τίποτα να δείξω κάτι άλλο, να κρυφτώ».

Γιατί παραμένει στο ART και στο «Κάθε μέρα νέα μέρα»;
«Εκεί ξεκίνησα εκεί με στήριξαν, εκεί με πίστεψαν. Τους νοιώθω σαν οικογένειά μου και έχω ανθρώπινη σχέση πρώτα απ’ όλα μαζί τους. Χαίρομαι πολύ που με επιλέγουν και μου δίνουν δουλειά στα μεγαλύτερα κανάλια, αλλά στο ART νιώθω απόλυτη ασφάλεια και μια ισορροπία που δεν θέλω να χάσω» υποστήριξε η παρουσιάστρια.

Η Μαρία δηλώνει τρισευτυχισμένη που έχει και δεύτερη δουλειά στον «Λάμψη» μαζί με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer