Τις αποφάσεις του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας σχολίασε μεταξύ άλλων ο συμπατριώτης μας αντιπρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Μαραβέγιας στον realfm: Δεν είναι δυνατόν να πετροβολάει η αντιπολίτευση την εκάστοτε κυβέρνηση
Πολιτική
28/02/2017 | 09:26

Τις αποφάσεις του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας σχολίασε μεταξύ άλλων ο αντιπρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Ναπολέων Μαραβέγιας απαντώντας στο ερώτημα αν θα έπρεπε να υπάρχει μία περιοχή θεμάτων όπου οι λεγόμενες ευρωπαϊκές, πολιτικές, δυνάμεις της χώρας να συναινούν ότι τα αυτονόητα πρέπει να γίνουν ανέφερε: «Φανταζόμουν ότι εκείνο το καλοκαίρι, το κρίσιμο καλοκαίρι του 2015, που όλες οι πολιτικές δυνάμεις, οι ευρωπαϊκές όπως είπατε, ψήφισαν αυτά τα μέτρα, ότι αυτό θα συνεχιζόταν και στο μέλλον. Δυστυχώς διαψεύστηκα, διότι είναι η διχόνοια που κρατάει ένα σκήπτρο, η δολερή, καθενός χαμογελάει, πάρτο λέγοντας κι εσύ. Τα έχει πει ο εθνικός μας ποιητής. Αν συνεχιστεί αυτό νομίζω ότι δεν πάμε πουθενά».

Και πρόσθεσε: «Ολες οι χώρες που βγήκαν από τα μνημόνια και η Κύπρος, που είναι κοντά μας και είναι Ελληνες και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, νομίζω ότι ο μόνος τρόπος που επετεύχθη αυτό είναι μία στοιχειώδης πολιτική συναίνεση. Δεν είναι δυνατόν να πετροβολάει η αντιπολίτευση την εκάστοτε κυβέρνηση. Πρέπει αυτό να σταματήσει τουλάχιστον σε ορισμένους τομείς».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ 

Πηγή: real.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer