Δοκιμάστε να φτιάξετε μια διαφορετική μακαρονάδα
Μακαρονάδα του Καίσαρα
Μαγειρική
07/02/2015 | 11:23

Υλικά:
½ πακέτο ριγκατόνι
1 φιλέτο ψητό κοτόπουλο
παρμεζάνα
2 φέτες μπέικον

για το caesars dressing
1 κουταλιά Worcestershire sauce
2 αυγά
½ κουταλάκι αλάτι
πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό μπολάκι παρμεζάνα τριμμένη ή κεφαλοτύρι
8 κουταλιές ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση:

Ρίχνεις λίγο λάδι στα φιλέτα κοτόπουλου και τα βάζεις στη γκριλιέρα. Αφού ψηθούν λίγο στη γκριλιέρα τα βάζεις για λίγο ακόμα στο φούρνο. Βάζεις τα αυγά για ένα λεπτό σε βραστό νερό, και μόλις τα βγάλεις τα βάζεις σε νερό με παγάκια για να σταματήσει ο βρασμός. Σε ένα τηγάνι βάζεις μια σκελίδα σκόρδο και αφού τη βγάλεις περνάς λίγο τα κρουτόν που έχεις ψήσει. Ρίχνεις λίγο αλάτι , πιπέρι , ρίγανη.

Για τη σος: Σε ένα μπολ ρίχνεις λεμόνι , worcester σος, μουστάρδα , ελαιόλαδο , πιπέρι και αλάτι. Σπας τα αυγά και τα προσθέτεις και αυτά.

Για τη σαλάτα: Κόβεις τα μαρούλια και τα ρίχνεις στο μπολ. Στη συνέχεια ρίχνεις τα κρουτόν, λίγη παρμεζάνα και ανακατεύεις. Ρίχνεις απο πάνω λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Για τη μακαρονάδα: Βάζεις τα βρασμένα ζυμαρικά σε ένα μπολ, ρίχνεις το ντρέσινγκ και ανακατεύεις. Σερβίρεις με παρμεζάνα , φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το κοτόπουλο. Βάζεις από πάνω λίγο φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ