Οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, Gabrielle Gorog (πιάνο) και Paolo De Rossi (βιολί), πραγματοποίησαν μια εξαιρετική συναυλία το βράδυ της Παρασκευής
“Μαγική” μουσική βραδιά στη Φιλαρμονική
Πολιτισμός
20/06/2015 | 10:04

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, Gabrielle Gorog (πιάνο) και Paolo De Rossi (βιολί), πραγματοποίησαν μια εξαιρετική συναυλία το βράδυ της Παρασκευής στην ασφυχτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας.

Η συναυλία εντάσσονταν στο πλαίσιο των μουσικών συναντήσεων Ελλάδας-Ιταλίας, με τους δυο καλλιτέχνες να παρουσιάζουν έργα μεγάλων συνθετών, όπως οι Mozart, Chopin, Bach και Beethoven. Στην έναρξη της εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Σχολής, Νίκος Φαμπιάτος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Νέβιο Αντρίκο Σφιλιγκόι.

Την επόμενη Παρασκευή (26/6), θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο μια ακόμη συναυλία από νέα ταλέντα του ιταλικού καλλιτεχνικού στερεώματος και όχι μόνο. Πρόκειται για τους Gabriele Mastrogiovanni (πιάνο), Elisabetta Spinelli (σοπράνο λυρικής) και Hao Wang (βαρύτονος), οι οποίοι θα παρουσιάσουν κλασσικά έργα και όπερες (Τραβιάτα, οι Γάμοι του Φίγκαρο, Τόσκα κλπ.).

filarmonikh (1) filarmonikh (2) filarmonikh (3) filarmonikh (5) filarmonikh (6) filarmonikh (7) filarmonikh (8) filarmonikh (9) filarmonikh (10) filarmonikh (11)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer