Μια ορεινή διαδρομή, με πολλές εναλλαγές τοπίου, δύσκολες ανηφόρες και απαιτητική κατάβαση.
Μαγική θέα… για γερά πνευμόνια στον 2ο ορεινό αγώνα “Το Μονοπάτι Του Ανέμου” [εικόνες]
Αθλητισμός
24/04/2017 | 08:12

Της Γιάννας Κουλουμπή

Το κρύο ήταν πραγματικά τσουχτερό και οι γενικότερες συνθήκες αρκετά δύσκολες, αφού το “Μονοπάτι του Ανέμου δεν είναι απλώς μια διαδρομή, είναι μια ορεινή διαδρομή, με πολλές εναλλαγές τοπίου, λίγες, αλλά δύσκολες ανηφόρες και απαιτητική κατάβαση. Ωστόσο, η θέα ήταν μαγευτική και αποζημίωσε πολλαπλώς τους δρομείς που και φέτος τίμησαν τον 2ο ορεινό αγώνα δρόμου “Το Μονοπάτι Του Ανέμου”.
Μικροί και μεγάλοι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Η διαδρομή φέτος ήταν λίγο διαφοροποιημένη, λίγο πιο μεγάλη(9 χμ), ενώ η εκκίνηση δόθηκε από την 2η ανεμογεννήτρια του αιολικού πάρκου στον Αγκώνα γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής. Ο πρώτος άνδρας, ο Γεράσιμος ο Κουλουμπής, τερμάτισε μετά από 43 περίπου λεπτά και η πρώτη γυναίκα, η Ανδριάννα η Βασιλάτου, μετά από 48 περίπου λεπτά, στην εκκλησιά της Παναγίας, στον Αγκώνα.
Για άλλη μια χρονιά ο μπουφές ήταν πλούσιος, με αλμυρές και γλυκές γεύσεις από τις εθελόντριες του χωριού, οι προετοιμασίες τις προηγούμενες ημέρες από τον πολιτιστικό σύλλογο “ΑΓΚΩΝΑΣ” ήταν έντονες, ενώ η συνεργασία με την τοπική κοινότητα και τον Πρόεδρο, κ. Τουμασάτο άψογη.
Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια και κυρίως στους φίλους και εθελοντές του αγώνα, που πάντα στηρίζουν με την συμμετοχή τους ένα γεγονός που αναβαθμίζει ουσιαστικά την περιοχή της Θηνιάς και ειδικά τον Αγκωνα, σε όλα τα επίπεδα.
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer