Με τραγούδια που είχαν ερμηνεύσει μοναδικά οι πατεράδες τους Στράτος Διονυσίου και Γρηγόρης Μπιθικώτσης
“Μαγική” βραδιά κάτω από την πανσέληνο με τον Στέλιο, τον Άγγελο και τον Γρηγόρη
Πολιτισμός
19/08/2016 | 14:07

Κάτω από το μαγικό φως της πανσέληνου ο Άγγελος, ο Στράτος και ο Γρηγόρης χάρισαν στο Κεφαλονίτικο κοινό, που ανυπομονούσε μία ανεπανάληπτη βραδιά με τραγούδια που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας.

Τραγούδια που είχαν συνθέσει και ερμηνεύσει οι πατεράδες τους ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Στράτος Διονυσίου με μοναδικό τρόπο ο καθένας και κέρδισαν αμέσως την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου για πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορίας ενώ ακόμα και σήμερα κρατάνε ψηλά τον πήχη στην ποιότητα και αυθεντικότητα ενός λαϊκού τραγουδιού.

Μία συναυλία ξεχωριστή σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο με τον κόσμο να τραγουδάει μαζί με τους γνωστούς καλλιτέχνες, βέβαια όπως ήταν φυσικό δεν έμειναν μόνο στο τραγούδι αλλά «έριξαν» και χορό με την ψυχή τους ενώ δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να απολαμβάνουν το κάθε τραγούδι. Τους καλλιτέχνες πλαισίωσε η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Χρύσα Μπελούση μαζί με εξαμελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Παγιάτη.

Την υπέροχη πραγματικά συναυλία προλόγισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και τόνισε ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αποπεράτωση του κτιρίου που θα στεγάσει τις ανάγκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας», ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία και παράδοση στην Κεφαλονιά και που υπηρετεί με σεβασμό για πολλά χρόνια τον πολιτισμού του νησιού μας ενώ συμβάλει στην προβολή και διατήρηση της παράδοσης και των εθίμων μας.

Μέλη του Συλλόγου ετοίμαζαν και πρόσφεραν πεντανόστιμα σουβλάκια στον κόσμο μαζί τους και το προσωπικό της Crepaland που έφτιαχαν λαχταριστές κρέπες, φαγητό και αναψυκτικά πρόσφερε σε συνεργασία και το εστιατόριο «Στατέρι». Την μεγάλη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Παλικής, Αλέξης Μοσχονάς  και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης.

dionysioy (1) dionysioy (2) dionysioy (3) dionysioy (4) dionysioy (6) dionysioy (7) dionysioy (8) dionysioy (9) dionysioy (10) dionysioy (11) dionysioy (12) dionysioy (13) dionysioy (14) dionysioy (15)

Πηγή: portoni.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer