Διαβεβαιούμε δε πάντες ότι θα επισκεφθούμε και πάλι την Κεφαλληνία, η οποία, μετά από τέτοια σεισμική «λαίλαπα», αποδεικνύεται ασφαλής θρησκευτικός και τουριστικός προορισμός.
Μήνυμα συμπαράστασης από τη Χορωδία Καρύτση
Κοινωνία
07/02/2014 | 11:36

Σύσσωμη η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύκη (Καρύτση) Αθηνών, στρέφουμε τις σκέψεις μας προς το δοκιμαζόμενο από τους πρόσφατους σεισμούς  Λαό της Κεφαλληνίας και, ιδιαιτέρως, προς τους κατοίκους του Ληξουρίου και της ευρύτερης περιοχής του, οι οποίοι υπέστησαν τα μεγαλύτερα πλήγματα .
Ενθυμούμενοι τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε κατά την επίσκεψή μας στην Κεφαλληνία από 10 έως 12 Μαϊου 2013, όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Νήσου και να ψάλλουμε την Κυριακή του Θωμά,12 Μαϊου 2013 στον μεγάλο Ι.Ναό του πολιούχου της Αγίου Γερασίμου, στη Μονή του στα Ομαλά, αναπέμπουμε τις ολόψυχες δεήσεις μας προς Τον Ύψιστο να ενισχύσει σωματικώς και ψυχικώς τον χειμαζόμενο αυτές τις ώρες Λαό της.
Διαβεβαιούμε δε πάντες ότι στο εγγύς μέλλον θα επισκεφθούμε και πάλι την Κεφαλληνία, η οποία, μετά από τέτοια σεισμική «λαίλαπα», αποδεικνύεται τοις πράγμασιν ασφαλής θρησκευτικός και τουριστικός προορισμός.
ΕΚ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

seismos-liksouri-b-14

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer