Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» με τους ετεροδημότες στην Αθήνα
Μήνυμα Νίκης για Σπύρου από το ΠΕΡΟΚΕ! (βίντεο)
Πολιτική
06/05/2014 | 15:20

Το έργο που έγινε επί της θητείας του πρόβαλε στη διάρκεια εκδήλωσης με τους ετεροδημότες της Αθήνας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, καθώς και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες, Ζακύνθου Διον. Μυλωνάς, Λευκάδας, Θεόδ. Βερύκιος και Κεφαλληνίας – Ιθάκης Σωτ. Κουρής.

«Πολιτεύτηκα κοιτάζοντας πάντοτε τους συμπολίτες μου στα μάτια με ειλικρίνεια, συνέπεια, εργατικότητα, εντιμότητα και με βαθύ το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και δικαιοσύνης», είπε, στην ομιλία του ο κ. Σπύρου, για να προσθέσει:
«Είχα επίγνωση ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε αλάνθαστος κι έμαθα να ακούω, να διαβουλεύομαι και να μελετώ, για να μπορώ να περιορίζω τα λάθη και τις παραλήψεις μου.
Η Περιφέρεια είναι ένας νέος θεσμός που ξεπερνάει την ατομικότητα, έχει συλλογικό χαρακτήρα και απαιτεί να συνθέτεις απόψεις, μερικές φορές και αντικρουόμενες.
Σ’ αυτά τα τριάμισι χρόνια που πέρασαν από την εκλογή μας, θεμελιώσαμε τη νησιωτική Περιφέρειά μας, κάτω από δύσκολες συνθήκες για όλους μας. Ενισχύσαμε την περιφερειακή συνείδηση και διαμορφώσαμε τις προϋποθέσεις για να ολοκληρωθούν σημαντικά έργα τόσο στο τρέχον αλλά και στο επόμενο ΕΣΠΑ, που εμείς σχεδιάσαμε και ήδη δρομολογήσαμε.
Προετοιμάζουμε το αύριο για να είναι ασφαλέστερο και καλύτερο για όλους», κατέληξε ο κ. Σπύρου, τονίζοντας ότι «η θέση της Περιφέρειάς μας γίνεται δεσπόζουσα στη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου και η ανάπτυξη μέσα από υγιή ανταγωνισμό, είναι μπροστά μας» και κάλεσε τους Επτανήσιους να στηρίξουν το συνδυασμό «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», για να συνεχίσει το έργο του.
Στην εκδήλωση, εκτός των άλλων, παραβρέθηκαν οι: Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, Βουλευτής Λευκάδας, Θοδω. Σολδάτος, Διοικητής του ΟΓΑ, Ξεν. Βεργίνης, Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μαν. Αγγελάκας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer