Mήνυμα στην ομογένεια στέλνει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ ζητώντας τη συμβολή των Ελλήνων της Αμερικής στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας.
Μήνυμα Μητσοτάκη στην Ομογένεια: Δεν θα ησυχάσω μέχρι να αποκτήσετε τα δικαιώματα που σας στερούντα
 Ομογένεια
16/01/2016 | 16:41

Επιμέλεια // Μαρία Χριστοφοράτος

Mήνυμα στην ομογένεια στέλνει ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας τη συμβολή των Ελλήνων της Αμερικής στη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας. Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι θα κάνει τα πάντα μέχρι να αποκτήσουν οι ομογενείς τα δικαιώματα που μέχρι τώρα στερούνται.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, με δήλωσή του στον «Εθνικό Κήρυκα» τονίζει την εμπιστοσύνη του στις εθνικές αξίες και τις δυνατότητες των Ελλήνων να σώσουν τη χώρα από την εθνική παρακμή και την απαξίωση. Κάνει λόγο για «μάχη» που θα δώσει ο λαός και επισημαίνει πως σε αυτή ο ρόλος των Ομογενών είναι περισσότερο πολύτιμος από ποτέ. Κι αυτό καθώς, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, οι Έλληνες της Αμερικής, διαθέτουν το δυναμισμό, τις εμπειρίες, τις επιτυχίες, αλλά και την αγάπη για τη μητέρα πατρίδα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, προσθέτει, μπορούν οι ομογενείς να αποτελέσουν το σπινθήρα για μία νέα Ελλάδα, ανταγωνιστική, με ισονομία όλων των πολιτών της.

Τονίζει,παράλληλα,πως ο ίδιος θα είναι πάντα, πρώτα απ’ όλα, φίλος και συναγωνιστής και επισημαίνει ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν αποκτήσουν όλοι οι Έλληνες απανταχού τα δικαιώματα που στερούνται μέχρι τώρα.

Πηγή: Εθνικος Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer